2777
2789
ارشد چه رشته ای ؟

همین معماری 

دارم برا ارشد می‌خونم

جزوه آکادمی تخصصی معماری رو خریدم

خیلی‌ زیادن

میخوام ببینم شما چقدر تلاش کردین تا دولتی اوردین

یکم راهکار بهم میدین به عنوان کسی که شاغله به منی که تازه فارغ‌التحصیل شدم

پروانه گرفتن اگه خودت بخوای شرکت بزنی بیشتر به کارت میاد

شرکت که فک نمیکنم 

با پروانه ها نمیتونم پروژه بگیرم؟ نظارت و طراحی و اجرا؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین معماری دارم برا ارشد می‌خونمجزوه آکادمی تخصصی معماری رو خریدمخیلی‌ زیادنمیخوام ببینم شما چقدر ت ...

برای ازمون ارشد باید کارهای دستی خیلی روش کار کنی چون اسکیس خیلی مهمه برای ازمون ارشد 

ولی وقتی میخوای بری سرکار نرم افزار خیلی مهم تره و خلاقیت 

من برای لیسانس دولتی خوندم ولی فوق لیسانس ازاد خوندم 

اگه بشه سوالت دقیق تر بپرس منم بیشتر راهنماییت میکنم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
شرکت که فک نمیکنم با پروانه ها نمیتونم پروژه بگیرم؟ نظارت و طراحی و اجرا؟

نظارت بهتره بیشتر میتونی پروژه بگیری 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

فقط پروانه رو بگیرم پروژه ها سهمیه ای تعلق میگیره همچنان؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

برای ازمون ارشد باید کارهای دستی خیلی روش کار کنی چون اسکیس خیلی مهمه برای ازمون ارشد ولی وقتی میخوا ...

من بیشتر هدفم تدریس دانشگاه هست لیسانس دولتی بودم

میخوام ارشد هم برم دولتی چون دکترا هم بتونم دولتی بخونم واینکه آزاد هم خیلی‌ هزینش زیاد میشه

جزوه خریدم برا کنکور ولی وحشت کردم از حجمشون 

اره می‌دونم اسکیس مهمه ولی خوب اول باید کنکور تئوری رو خوب بدم تا مجاز به اسکیس بشم نمی‌دونم اصلا میشه این حجم از مطالب رو خوند یا نه

بعد میگن آزمون نظام شده یک سال بعد فارغ‌التحصیلی 

ببخشید یک سوال دیگه 

من الان اتوکد فولم 

رویت و اسکچاپ هم کار کردم ولی حرفه ای نیست 

الان بنظرتون تری دی مکس و رندرینگ حرفه ای یاد بگیرم بکارم میاد؟ 

فقط پروانه رو بگیرم پروژه ها سهمیه ای تعلق میگیره همچنان؟

ببین اگه زود میخوای به درامدت برسی تا قبل گرفتن پروانه یه مدت پروژه های دانشجوهارو انجام بده 

گرفتن پروانه خیلی به کارت کمک میکنه ولی نظر خود من اینکه یه مدت هرجور شده کار کن یه مقدار تجربه ات زیاد بشه تا بتونی از پروژه ها را انجام بدی مخصوصا نظارت خیلی مسئولیت داره 

ببین اگه زود میخوای به درامدت برسی تا قبل گرفتن پروانه یه مدت پروژه های دانشجوهارو انجام بده گرفتن پ ...

یمدت تو یه دفتر فنی بودم پروژه های نظارتو باهاشون سرمیزدم ولی اومدم بیرون جوش خوب نبود 

پروژه دانشجویی بهم نمیخوره وگرنه از خدامه :(

من بیشتر هدفم تدریس دانشگاه هست لیسانس دولتی بودممیخوام ارشد هم برم دولتی چون دکترا هم بتونم دولتی ب ...

اگه هدفت تدریس دانشگاه باشه تئوری بیشتر بخون 

راسته اگر لیسانس ناپیوسته باشی برا آزمون نظام محدودیت داری

ببینید من دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم الان دیگه محدودیت نداشته باشه البته باید چک کنم 

ببخشید یک سوال دیگه من الان اتوکد فولم رویت و اسکچاپ هم کار کردم ولی حرفه ای نیست الان بنظرتون تری د ...

حتما تری دی مکس یاد بگیر از رویت و اسکچاپ خیلی مهم تر و کامل تره  شرکت ها هم براشون اتوکد و تری دی مکس مهمه 

حتما تری دی مکس یاد بگیر از رویت و اسکچاپ خیلی مهم تر و کامل تره شرکت ها هم براشون اتوکد و تری دی م ...

شما سه بعدی هم کار میکنید ؟ 

ببخشید خیلی وقتتونو کرفتم 

برای ازمون نظام خیلی سخت میگیرن؟ چقد درس خوندید؟ 

راسته میگن مدت انتظارش ۱ سال شده؟

یمدت تو یه دفتر فنی بودم پروژه های نظارتو باهاشون سرمیزدم ولی اومدم بیرون جوش خوب نبود پروژه دانشجوی ...

نظارت بخاطر درامد بیشتر و کار بیشترش گفتم .