نماهنگ۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 724 عنوان خانمایی ک ب خیاطی واردن … 52 بازدید | 6 پست خانما من چن تا پارچه سفید نخی بزرگ ،که برای ملحفه و روبالشی استفاده میشه دارم..باهاش چی میتونم بدوزم،،؟؟؟ 1404/08/06 | 21:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22956 مقنعه نماز بدوزکیسه درست کن برای ماست چکیده درست کردن یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5629 اندازه روی گاز برش بزن دور تا دورشو بدوز،وقتی گازتو تمیز میکنی بنداز روش ک خاک نگیره، من همیشه یه پارچه روی گازم هست در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
نماهنگ۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 724 مقنعه نماز بدوزکیسه درست کن برای ماست چکیده درست کردن ممنونم..کیسه ماست چکیده چطوریه.توگوگل بزنم میاره؟
نماهنگ۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 724 اندازه روی گاز برش بزن دور تا دورشو بدوز،وقتی گازتو تمیز میکنی بنداز روش ک خاک نگیره، من همیشه یه پا ... اینم ندارم ممنونم
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22956 ممنونم..کیسه ماست چکیده چطوریه.توگوگل بزنم میاره؟ یه کیسه هست که نباید درز و اینها داشته باشه. بعد بالاش هم باید بند بخوره که بتونی گره بزنی که ماست از توش نریزه دیگه ماست می ریزی توش و چند ساعت بزاری اب اضافه اش می ره یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
نماهنگ۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 724 یه کیسه هست که نباید درز و اینها داشته باشه. بعد بالاش هم باید بند بخوره که بتونی گره بزنی که ماست ... متوجه شدم..ممنونم