2777
2789
عنوان

شوهرم خواست بانفت اتیشم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 64 پست
خواهرجان شهرتون شهرستانتون یه کلانتری داره دیگهبرو ارجاعت میدن پزشکی قانونی بعدش هم میان دستگیرش میک ...

بعدش ازادش میکنن اونم تلافی میکنم قبلاشکایت کردم فایده نداشته

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=399747549]ازاد نمیشه عزیزم اصلا با بچه ها از اون شهر برو نمیتونه بیاد دنبالت[/QUOTEمیتونم خونه پدرم برم مشکلم درس بچه هاس فقط بچه ها

نه نفت شایدجایی زندگی میکنم که لازمه چراانقددوست داریدادموقضاوت کنیدبادروغ چی نصیبم میشه

من گفتم دروغ میگی؟؟توالان میدونی

من خودم چه حالی ام؟چراباید بیام 

تورو قضاوتت کنم 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

بعدش ازادش میکنن اونم تلافی میکنم قبلاشکایت کردم فایده نداشته

ای بابا

پدری برادری ندارید بیاد بالا سرش

بی پناه گیر اورده مگه

یه راه دیگه ام داره، داخل غذا یا شربتش سم بریزید یا قرص خواب، بگیره کل مدت بخوابه. 

🌷🌷👏

جون خودتو بچه هاتو بردار فرار کن اگه عقل داری

مدرسشونوچیکارکنم اگه معلمشون قبول کنه توشاددرساشونوبفرسته خوب میشه خیلی معلم بداخلاقی دارن

ای باباپدری برادری ندارید بیاد بالا سرشبی پناه گیر اورده مگهیه راه دیگه ام داره، داخل غذا یا شربتش س ...

ای باباخواهرراه حلاتون بچه های منوازاین بی کس ترمیکنه بی پدرکه هستن بی مادرم میشن

[QUOTE=399747549]ازاد نمیشه عزیزم اصلا با بچه ها از اون شهر برو نمیتونه بیاد دنبالت[/QUOTEمیتونم خون ...

برو خونه پدرت زن

اینقدر درس درس نکن جون خودت و بچه هات در خطره، درس به چه دردشون میخوره

مادرشون بیفته بمیره، بچه ها میتونن درس بخونن مثلا؟

زن اول جون مهمه بعد درس

اگر خونه پدر داری برو اونجا ، و ازش شکایت کن، پزشکی قانونی و پرونده قبلی شکایتت هم ضمیمه درخواست طلاق کن. شوهرت با این وضع اعصابش قطعا با یه استشهاد محلی میشه انداختش زندان

🌷🌷👏

قربون دلت برم خواهرنمیترسی ازش من شباخوابم نمیبره این تهدیدنمیکنه واقعاانجام میده بخداازنفس کشیدنمم ...

چرا عزیزم  وقتی میزنه و عصبانیه هیجی حالیش نیست و واقعا وحشت میکنم ولی از وقتی اومدم ساختمون باباش خیلی جرات نداره فرار میکنم پیش اونا ولی قبلا چنان میزد یه بار سقط کردم یه بار دندونم شکست یه بار دستم من اصلا باهاش یکی بدو نمیکنم واسه همه چیم به حرفشم میخوام تا بچه هام بزرگ میشن تحمل کنم بعدش طلاق 

ای باباخواهرراه حلاتون بچه های منوازاین بی کس ترمیکنه بی پدرکه هستن بی مادرم میشن

😕😕 واقعا گاهی خودم همین راه فقط به ذهنم میرسید، قتل کسایی که زندگیمو زهرمار کردن

🌷🌷👏

من گفتم دروغ میگی؟؟توالان میدونیمن خودم چه حالی ام؟چراباید بیام تورو قضاوتت کنم

نه جواب اون پیامی که شماریپلای کردی رودادم انشالله هرحالی که هستی خداخودش حال دلتوخوب کنه

😕😕 واقعا گاهی خودم همین راه فقط به ذهنم میرسید، قتل کسایی که زندگیمو زهرمار کردن

بخدااگه بچه هام نبودن انجام میدادم

چرا عزیزم وقتی میزنه و عصبانیه هیجی حالیش نیست و واقعا وحشت میکنم ولی از وقتی اومدم ساختمون باباش خ ...

:) مطمئنی بعدش طلاق میگیری؟

مادر من اینقدر گفت بزرگ شدید طلاق میگیرم

الان میگه ازدواج کردید طلاق میگیرم

لابد دو روز دیگه میگه نه بذار بمیرم جلوی مردم زشته طلاق بگیرم بعد این همه سال زندگی و موی سفید پیری...

🌷🌷👏

چرا عزیزم وقتی میزنه و عصبانیه هیجی حالیش نیست و واقعا وحشت میکنم ولی از وقتی اومدم ساختمون باباش خ ...

اخ قربونت دل شکستت برم چقدشبیه منی اخ خداچرازنوافریدی

:) مطمئنی بعدش طلاق میگیری؟مادر من اینقدر گفت بزرگ شدید طلاق میگیرمالان میگه ازدواج کردید طلاق میگیر ...

اگه بچه هام نبودن یامیفهمیدم براشون بعدمن پدری میکنه صددرصدیاطلاق میگرفتم یاخودکشی