2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر رفتار شوهرت طبیعی نیستیعنی تاحالا بالا تنه‌ت رو لمس نکرده؟

فقط بغل میکنه 

من متوجه میشم خیلی سریع ببخشید نعوظ براش پیش میاد ولی هیچچچ کاری نمیکنه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

حس میکنم زشته برم بگم چرا نمیاری رابطه داشته باشیم؟این حرفا رو مگه پسر اول نباید بزنه؟

نه عزیزم، چرا زشت باشه. بهش بگو برام عجیبه شوخیای جنسی میکنی ولی برای رابطه هیجانی نداری. بگو منم عجله ای ندارما، فقط برام سوال شد. میخوام بدونم دلیلش چیه؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بدون لباسِ همو دیدید؟

نه 

فقط من بدون تیشرت و شلوار با شورت ورزشی دیدمش

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

دوران عقد برای شناخته؟؟؟؟؟عقد یعنی ازدواج... فقط جشن نگرفتن، همین. یه شام دادن به فک و فامیل سند ازد ...

اره گلم همه مردم افکارشون مثل هم نیست پس چرا منتظر مراسم ازدواجن تا برن زیر ی سقف چرا از همون عقد نمیره خونه شوهر بمونه صرفا از عقد فقط میفهن اره دیگ محرم شدن برن رابطه برقرار کنن 

اصلا وقتی زن و شوهر تنها میشن اونم اوایل ازدواج قطعا یه شیطنت هایی فراتر از بوس و بغل دارند، اونقدر ...

دوستم ازدواج کرد 

هرشب شوهرش خونشون بود 

نامزدم حتی برای استراحت عصر هم خونه ما نمیخوابه

نه عزیزم، چرا زشت باشه. بهش بگو برام عجیبه شوخیای جنسی میکنی ولی برای رابطه هیجانی نداری. بگو منم عج ...

اصلا روم نمیشه

هیچی روی منو بازنکرده 

من واقعا سختمه برای اولین بار بخوام شروع کننده باشم

فعال یا تنبلرنگ پوست؟

فعاله

دانشگاه میره سرکار میره 

با اینکه کارش زیاده ولی هرروز باشگاه میره 

سبزه هست

اره گلم همه مردم افکارشون مثل هم نیست پس چرا منتظر مراسم ازدواجن تا برن زیر ی سقف چرا از همون عقد نم ...

برای اینکه مقدمات عروسی رو فراهم کنن، همین

ولی میتونن رابطه داشته باشن و مراقبت کنن رابطشون و که خانم باردار نشه. که اگه بشه هم ایرادی نداره، فقط ممکنه برنامه هاشون به هم بریزه.

شما که معتقدی دوران عقد دوران شناخته، اومدیم و دونفر به این نتیجه رسیدن به درد هم نمیخورن. آیا کارشون به دادگاه و اینور اونور نمیکشه؟ مهر طلاق به شماسنامه هاشون نمیخوره؟؟؟؟ پس دوران شناخت نیست

خجالتو بزار کنارخوبه که گاهی از سمته تو باشه

اولین بار زشته 

حس میکنم تو فرهنگ ما حرکت خوبی نیست 

اصلا روم نمیشههیچی روی منو بازنکرده من واقعا سختمه برای اولین بار بخوام شروع کننده باشم

به هرحال باید اینکارو بکنی. واقعا خجالت نداره، شوهرته

ما هرچی گذشت بهتر شد میتونی باهاش صحبت کنی یا برین مشاوره

چطور بگم بریم مشاوره؟

من اصلا روم نمیشه