2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 74 پست
شاید همون تو شلوار نعوظ میشه. شاید کان رو پوشیده از قبل و با همون بوسه .... بعدش نمیره سرویس

نه 

اصلا حس میکنم تو اون حالت میمونه 

نمیدونم من فقط متوجه میشم از حالت طبیعی خارج میشه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از خودش نمیپرسی؟؟؟ شما الان زن و شوهرین، نامزد نیستین. بنابراین راجع به این مسائل واضح و روشن باهم حرف بزنین

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

هنوز خجالت میکشه یه ذره زمان بده یا شاید منتطر چراغ سبز از طرف تو هست

اصلا خجالتی نیست 

اگه خجالت میکشید یه ساعت بعد عقد بدون مقدمه بغل نمیکرد 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بهش بگو خب

چی بهش بگم؟

من روم نمیشه و نمیخوام من شروع کننده این مسائل باشم 

بنظرم مشکوکه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چرا از خودش نمیپرسی؟؟؟ شما الان زن و شوهرین، نامزد نیستین. بنابراین راجع به این مسائل واضح و روشن با ...

حس میکنم زشته 

برم بگم چرا نمیاری رابطه داشته باشیم؟

این حرفا رو مگه پسر اول نباید بزنه؟

نه دوران عقد برای شناخت بیشتر برا رابطه جنسی نیست چند سالتونه دوتاتون

دوران عقد برای شناخته؟؟؟؟؟

عقد یعنی ازدواج... فقط جشن نگرفتن، همین. یه شام دادن به فک و فامیل سند ازدواج دونفر نیست

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

به بالاتنه‌ت دست زده؟ از تو خواسته لمسش کنی؟!

در حد بغل 

یا خواسته که منم ببوسمش 

همین