2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد و وزن شوهرت بگو اسیگرما دوست هست یا سرما... دستاش گرم هستحیم میکنم انگشتهاش کشیده باشن، و طبع سود ...

گرماییه 

تو این فصل هم هنوز کولر روشن میکنه

قدش بلنده ،استخوان بندی درشت داره وزنش هم شاید ۱۰۰ 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

فقط بغل و بوسه یکساعت بعد عقد همینکارو کرد هنوزم همینکار میکنه اگه خجالت میکشید که یهو بی مقدمه بغل ...

شاید همون تو شلوار نعوظ میشه. شاید کان رو پوشیده از قبل و با همون بوسه .... بعدش نمیره سرویس

نباید یه حرکت جنسی بکنه؟ما عقدیم،هیچ کار هیچ کاری نمیکنه

عزیزم شاید توخانوادشون کلا اینجوری توگوششون خوندن که دختر تا زمان عروسی باید باکره بمونه نمی دونم والا چیزی به ذهنم نمی رسه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من مطمنم اگ ازش بپرسی اینو بهت میگه میخوام دختر بمونی تا شب ازدواج

منم نمیخوام رابطه کامل داشته باشم 

نصفه هم نباید باشه؟

اصلا نباید پیشنهاد بده ؟

حس میکنم یه چیزیش هست

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

دوران نامزدی برای شناخته نه دوران عقد که رسما و قانونا زن و شوهرن و اسمشون تو شناسنامه‌ی همه.

ولی بازم برا رابطه جنسی نیست 

خیلیارو دیدم باکرگی دختر رو بدن و طلاقش دادن بلاخره ریسکه همه مثل هم نیستن