nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 161 عنوان نذر سیب 123 بازدید | 21 پست خانوما تا حالا کسی از نذر سیب برای شهید محمدعلی برزگر حاجت گرفته؟ چطوری انجام دادین؟ 1404/08/06 | 20:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریبرز_باغ_بیشه عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 8943 با اجازه اسی اگر کسی کامنت منو میبینه بدونه روحمن در عذابه تورو خدا اگر میشه دعا کنید سلامت باشم از بیماری بد به دور باشم و آرامش روح 🧡💛 خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 3182 حکمتی داشته بله حتما حکمتی بوده که یکی دارو ندار ما رو ببره و جلو چشممون راست راست راه بره و دستمون جایی بند نباشه هوووووف
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 161 من نذز کردم هنوز حاجت نگرفتمسرچ کن ولی خیلیا حاجت گرفتن حاجتم خیلی برام مهمه پسرم ۹ ماهشه تشنج میکنه دارم روانی میشم آزمایش ژنتیک دادیم منتظر جوابیم نیخوام این نذر رو انجام بدم ان شالله شهید نظر کنن پسرم مشکلش حل شه
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 161 با اجازه اسی اگر کسی کامنت منو میبینه بدونه روحمن در عذابه تورو خدا اگر میشه دعا کنید سلامت باشم از ... الهی بلا ازت دور باشه عزیزم برات حمد خوندم
mahi789 عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 202 بله حتما حکمتی بوده که یکی دارو ندار ما رو ببره و جلو چشممون راست راست راه بره و دستمون جایی بند نبا ... اون دیگ با نذر نیاز ب دس نمیآید 😂وقتی خودتون نمیتونید کاری کنید
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 161 بله حتما حکمتی بوده که یکی دارو ندار ما رو ببره و جلو چشممون راست راست راه بره و دستمون جایی بند نبا ... الهی بگردم ان شالله درست بشه
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 3182 حاجتم خیلی برام مهمه پسرم ۹ ماهشه تشنج میکنه دارم روانی میشم آزمایش ژنتیک دادیم منتظر جوابیم نیخوام ... انشالله که حاجت میگیری نذر اب کن برای امام زاده صالح من نود درصد مواقع جواب گرفتم ۱۴ تا اب معدنی به نیت ۱۴ معصوم و دستای بریده حضرت ابوالفضل انشالله جواب ازمایش اومد و مشکلی نداشت با خودش ببر پخش کن
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 3182 اون دیگ با نذر نیاز ب دس نمیآید 😂وقتی خودتون نمیتونید کاری کنید نه یه مدرکی داشت جور میشد و از یه راه دیگه شکایت کرده بودیم و اینکه خودش میگفت پس میدم برای اون مدرک و ... نذر کرده بودم
nargessssbanoo مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 161 میشه بگین چطوره؟ میگن نیت چله ی زیارت عاشورا برای شهید میکنی بعدش هم سیب میبری هرجا خواستی به نیت شهید پخش میکنی خیلی ها حاجت گرفتن خواهش میکنم برای حاجت منم دعا کنید