2777
2789
درسته من از جنبه ازدواج گفتم چون مردها تابحال به بدنم ایراد گرفتن و خودمم‌ اعتماد به نفس برای بدنم ن ...

چه کلاه گذاشتنی بابا😂😅

طرف داره می‌بینه نخواد که مجبور نیست.

اون خانمی که من گفتم درآمد شوهرش ماهی خدا تومنه(نه که فقط درآمد مهم باشه می‌خوام بگم همچین هم توی ازدواجش محدود نشد)

می‌خوام بگم زیادی ناامید هستین.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کلاه گذاشتنی بابا😂😅طرف داره می‌بینه نخواد که مجبور نیست.اون خانمی که من گفتم درآمد شوهرش ماهی خ ...

یعنی تو میگی ممکنه یه شوهر خوب هم برای من پیدا بشه به زودی 

لطفاً برای من دعا کنید 😍
یعنی تو میگی ممکنه یه شوهر خوب هم برای من پیدا بشه به زودی

زود و دیرشو خداییش نمی‌دونم ولی به نظرم خیلی زیاد شدنیه. چون چندین مورد دخترهایی رو دیدم که پایین‌ترین حالت زیبایی رو داشتن و ازدواج‌های بسیار خوبی داشتن. یعنی همسرانشون هم تحصیلکرده هستن هم پولدار و هم موقعیت اجتماعی عالی(اخلاقشون هم که دیگه من اطلاعی ندارم)

برای ازدواج هم معاشرت، معاشرت، معاشرت. از کنج خونه خواستگار درنمیاد. 

حالا دوست داشتین بیاین خصوصی چند موردو تعریف کنم.