2777
2789
عنوان

شوهرم فردا با مادر شوهرم میره طلا بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 51 پست

اگه مبلغ زیادی به نظرم نباید میگفتی

مثلا در حد یه جفت النگو یا یه دست بند میگفتی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بهت اعتماد نداره، بی خیال بهتره واکنش نشون ندی، فقط سر سنگین باش، بالاخره بری سر زندگیت همونم برای آ ...

بعید میدونم تا اونموقع دووم بیارم با همچین ادمی

شَبْز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سرمایه گذاریچی بگم بهش؟چ ری اکشنی نشون بدم

خب پس داره پولشه اینجوری پس انداز مسکنه برای تو نیست.نمیخواد بده به تو مشخصه دیگه.حالا مادرش میاد جیکار؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
برای سرمایه گذاریچی بگم بهش؟چ ری اکشنی نشون بدم

اگر برای سرمایه گذاری میگیره و به چند نفر هم گفته برای سرمایه گذاری میخره اگر ببری پیش خودت و احیانا گم بشه یا بفروشیش یا قهر کنی و پس ندی علیه شما شکایت خیانت در امانت طرح میکنه پس بهتره کاری به طلاهاش نداشته باشی. 

خودشم نمیخاد اخه انگاری 😅حس میکنم اعتماد نداره بهم اخه مبلغ زیادیه

دقیقا مادرشم داره میاد مبادا گدلش بزنی طلا برای خودت بگیری

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم