2777
2789
عنوان

دفع سنگ کلیه

97 بازدید | 24 پست

دوستان میشه بیاید هرکس تجربه داشته و دیده بیاد کمکم من نه روز پیش سونو دادم گفت سنگ تا مثانه ۳ سانتی متر فاصله داره تو این نه روز دردهای ملایم هرچند ساعت کوتاه مدت داشتم 

از امروز بلند شدم کلیه سالمم درد می‌کنه در صورتی که سالمه چیزی نداره ادرارمم خوب  میاد خداروشکر 

علائم قبل دفع چجوریه بنظرتون میخواد وارد مثانه بشه خیلی خسته شدم خیلی الان تکرر ادرار دارم و دردهایی که می‌ره و میاد 

کسی بوده توی سونوش این اندازه بگه مونده برسه ب مثانه چند روزه رسیده؟؟

سنگم ۶ میل راستی 

تو هر شرایطی کنار خودت باش✨💛🫂

وای وقتی میخواد بیاد تو مثانه، دردش شبیه دردزایمانه قرص رواتینکس، بخور با قرصی که مجرای ادرار شل میک ...

عزیزم ممنونم جواب دادی میشه دقیق یکم توصیف کنی بفهمم میخواد بیفته توی مثانه چجوریه دردش ؟ آره همون شل کننده مجاری ادراری رو‌میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنونم جواب دادی میشه دقیق یکم توصیف کنی بفهمم میخواد بیفته توی مثانه چجوریه دردش ؟ آره همون ش ...

خواهش میکنم عزیزم 

یه درد فوق العاده شدید داره، این واسه وقتی هست که از کلیه میخواد بیاد تو مثانه که دفع بشه 

زایمان طبیعی داشتی؟ دقیقا همونجوریه

❤️دنیام پسرام❤️
خواهش میکنم عزیزم یه درد فوق العاده شدید داره، این واسه وقتی هست که از کلیه میخواد بیاد تو مثانه که ...

اون درد شدید چند دقیقه می‌کشه علایم دیگه همراهش نیست؟ مجردم گلم 

شربت اورتیکا بخور

برا دفعش قطره سنکل بگیر مدام استفاده کن

شربت آبلیمو

هندونه پخته رو صاف کن بخور

خربزه مشهدی درسته بنداز تو مخلوط کن با گوشت و‌پوست و تخم  هردوساعت چند تالیوان بخور

اون درد شدید چند دقیقه می‌کشه علایم دیگه همراهش نیست؟ مجردم گلم

معلوم نیست، واسه بعضیا چندروز، واسه بعضیا چندساعت 

من چندروز طول کشید، آمپول مسکن میزدم 

❤️دنیام پسرام❤️
شربت اورتیکا بخوربرا دفعش قطره سنکل بگیر مدام استفاده کنشربت آبلیموهندونه پخته رو صاف کن بخورخربزه م ...

شما دفع کردی ؟ علائم دفع تون از چند روز قبل چی بود ؟

معلوم نیست، واسه بعضیا چندروز، واسه بعضیا چندساعت من چندروز طول کشید، آمپول مسکن میزدم

الهی 😔😔😔مسکن میزدی باز سنگ حرکت میکرد درد می‌گرفت بهت؟ چند میل بود ؟ چند روز توی مثانه بود راحت افتاد؟

شما دفع کردی ؟ علائم دفع تون از چند روز قبل چی بود ؟

ن مادرم خورده بود دوتا ککلیش پراز شن همینارو انجام داده بود ببس روز پاک شد کلیش

والا نمیدونم علایمش چی بود دوره ازم

ولی اون خربزه و سنکل برای دفع خیلی خوبه اگه اومده تو مثانت

و اورتیکا هم سنگ داخل کلیه خورد میکنه و باعث دفع میشه

ن مادرم خورده بود دوتا ککلیش پراز شن همینارو انجام داده بود ببس روز پاک شد کلیشوالا نمیدونم علایمش چ ...

خیلی ممنونم عزیزم سلامت باشند سایه شون مستدام 

راستی. میوه گل نسترن هم دم کنی یا بجوشونی شنیدم برا سنگ کلیع عالیه

آره اوایل خوردم خیلی ادرار اور بود خوب بود باز می‌گیرم میخورم 

الهی 😔😔😔مسکن میزدی باز سنگ حرکت میکرد درد می‌گرفت بهت؟ چند میل بود ؟ چند روز توی مثانه بود راحت ا ...

آره ولی با آمدول دردش قابل تحمل میشد 

5 میل 

نزدیک به یه هفته

❤️دنیام پسرام❤️