بخدا از صبح اینجوری شدم نه تونستم درس بخونم نه استراحت کنم
کل بدنم دون دون شده
پیرارسال شده بودم ولی نه اینقدر شدید بعد ۳ ۴ ساعت رفت
از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
منم دستام اینجورین...ببین وقتی آب گرم بهش میخوره بیشتر خارش میگیرن و ایقد میخارونی ک دلت غش بره؟
اب گرم نه ولی خیلی میخارونم
از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم اگرما باشه .من دخترم اینجوری میشد دکتر گفت اگزما.بیشتر پشت زانو داخل ارنج دست بالای قفسه سینه .انا بقیه جاهام میشد .این قسمتا شدیدتر .تو فصل پاییز هم شدتش بیشتر میشه.زیاد تو اب نباید باشه تو خاک نباشه.ینی میگفت تایم حمومش کوتاه باشه یه پماد ساختنی داد خوب شد
ماست و خیار بخور ببین خوب میشی یا نه وگرنه برو دکتر
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
بنظرم اگرما باشه .من دخترم اینجوری میشد دکتر گفت اگزما.بیشتر پشت زانو داخل ارنج دست بالای قفسه سینه ...
دقیقا همینطورم