2777
2789
خب بچه یه مادر سالم میخواد که بتونه دنبالش بدو بدو کنهاول بفکر خودت باشمنم بچه بیش فعال دارم. اگه مر ...

نمیراره بخدا

تا اومدم پای سفره 

رفته باتمام توان دسشویی فرنگی رو کشیده از دستشویی بیرون 

زیر پاش گذاشته رفته در حیاط باز کرده بعد داخل نیومد هرررررکار کردم دیگه همونجا چشام داشت سیاهی میرف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیراره بخداتا اومدم پای سفره رفته باتمام توان دسشویی فرنگی رو کشیده از دستشویی بیرون زیر پاش گذاشته ...

موقع ناهار یا شام بکنش تو اتاق درو از روش قفل کن. دو سه تا هم اسباب بازی تو اتاق براش بزار. من گاهی این کارو میکنم.

بزار یاد بگیره خودش گاهی خودش رو سرگرم کنه

دنبال بچه بیش فعالم هستم و بچه مدرسه ایدائم اویزه به دوشاخه های برق پمپ کولر لباسشویی خاک و...

الهی بمیرم عزیزم..💔💔

خدا کمکت کنه..خیلی ناراحت شدم..

خدا به بچه هات آرامش بده..

موقع ناهار یا شام بکنش تو اتاق درو از روش قفل کن. دو سه تا هم اسباب بازی تو اتاق براش بزار. من گاهی ...

اصلا دست به اسباب بازی نمیزنه خوردش میکنه

در قفل کنم در حد مرگ گریه و عرق میکنه همسایه ها صدام میشنون مادرشوهرم پشت دیوار ناسزا و نفرین میفرسه

چکاپ خیلی گرون میشه لامصب پول ندارم اهنمم پایینه اونم باید ازمایش بدم بخدا خودم خسته میشم اینقد میخو ...

اشکال نداره عزیزم

با توجه به شرایطتت این رو در نظر بگیر که قند خونت بالاست و پیش دیابت محسوب میشی

درموردش هی پست ببین، ببین چه مواد غذایی برای دیابتی‌ها ممنوعه، مراعات‌های پیش‌دیابتی فوق‌العاده‌ست یه سبک زندگی عالیه واقعا

برای آهن هم کپسول هماتینیک داروسازی امین بخر من یه مدت خوردم اصلا سطح آهنم رسیده به هزار 

آزمایش که دادم نزدیک بود از حد طبیعی هم بزنه بالاتر😐😂 دیگه کمش کردم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.