2777
2789
اصلا دست به اسباب بازی نمیزنه خوردش میکنهدر قفل کنم در حد مرگ گریه و عرق میکنه همسایه ها صدام میشنون ...

بردیش دکتر مطمئنی ک واقعا بیش فعاله؟ شاید دلایل دیگه داره این رفتاراش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدومشون؟ کوچیکه یا بزرگه

کوچیکه 

بزرگه هم ساعتها باید پای درس بشینی اصلا سرش خالیه هیچ یاد نمیگیره انگار گل لگد میکنی و انقد پرحرف همشم سولات تکراری و حرفای الکی

کوچیکه بزرگه هم ساعتها باید پای درس بشینی اصلا سرش خالیه هیچ یاد نمیگیره انگار گل لگد میکنی و انقد پ ...

بچه هات هم سن بچه های من هستن تقریبا

من بزرگه بیش فعالی داره.

کوچیکه تاخیر داره و دیرآموزه

ولی اگه خودم غذا نخوردم عصبی میشم و ممکنه کتک بزنم یا جیغ و داد کنم. 

اشکال نداره عزیزمبا توجه به شرایطتت این رو در نظر بگیر که قند خونت بالاست و پیش دیابت محسوب میشیدرمو ...

وای خدا نکنه 😂ما دیابتی تو خونواده نداریم من فقط باید جلو شکممو بگیرم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

فک کنم گفتی 3 سالشه، از بچه 3 ساله چ انتظاری داری؟ خودت ادم عصبی نیستی؟ خیلی از مسائل هست ک باعث میش ...

منو عصبی کردن چون ۵ دقیقه نمیگیره بشینه با چیزی سرگرم شه اینم میپاشه میره سراغ پاشش بعدی به بالاترین طبقه کمد دیواری اویز میشه چیزی برداره

من از گشنگی و بیخوابی دست تنهایی و نرسیدن به کارای شخصی عصبی شدم

وای خدا نکنه 😂ما دیابتی تو خونواده نداریم من فقط باید جلو شکممو بگیرم

آخه دیابت نوع دو در کمین است😖🥲💔

مخصوصا واسه کسایی که شیکمو هستن و تحرکشون کمه، من متاسفانه یک ساله که سبک زندگیم این‌طوری شده، سر جنگ هم به طرز فجیعی تحت استرس بودم قشنگ ترکیدم رفت

آزمایش که دادم دیدم قند ناشتام بالاست

علائم خاصی هم نداشتمم اصلا، حتی اضافه وزن هم ندارم و کلا قند مصرف نمی‌کنم و خوشمم نمیاد از شیرینی

بخاطر مصرف نون و برنج ماکارونی و سیب‌زمینی و غذاهای خوشمزه زیاد اینطوری شدم😕

خلاصه که مراعات کن عزیزم، حتی شده از ترس اینکه دیابت بگیری، دیابت نوع دو بخاطر سبک زندگی ناسالمه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.