dhdjdjjdje مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 136 عنوان لکه خونی در چشم در اثر ضربع 38 بازدید | 5 پست بچها چشمم ضربه خورده یه لکه خونی افتاده پنجشنیه بوده فردا عروسی داریم بنظرتون اب سرد بزارم روش جم میشه یا اب گرم؟ 1404/08/06 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 آب سرد؟ آب گرم؟ دخترخوب برودکتر هم آب گرم مضره وهم سرد کمپرس سردباعث یخ کردن سینوزیت میشه .کمپرس گرم هم زیادخوب نیست واسه چشم برودکترشایدپمادیاقطره ای چیزی بدن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
dhdjdjjdje مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 136 آب سرد؟ آب گرم؟ دخترخوب برودکتر هم آب گرم مضره وهم سرد کمپرس سردباعث یخ کردن سینوزیت میشه .کمپرس گرم ... رفتم گفتن خودش طی ده روز تا دوهفته خوب میشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 رفتم گفتن خودش طی ده روز تا دوهفته خوب میشه خب پس کاریش نمیشه کرد نه کمپرس سردموثره نه گرم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤