2777
2789

من معلم سال اول خدمتم

خیلی برای تدریس هام و همه چی وقت میزارم 

از وقتی ک میرم خونه دوساعت استراحت بعد تا یک شب کارای فردا رو بکوب انجام میدم

کار دستی طرح درس مشخص کردن جمله هایی ک فردا بگم ک بهتر تو ذهن بچه ها بشینه

سعی میکنم واضح و ساده درس بدم و ار کاردستی هم استفاده کنم

ولی بچه های کلاسم مال روستان و بشدت شر هستن دختر و پسر قاطی

و اصلا حتی باشون شعر و کاردستی و ... اهمیت نداره فقط عاشق اینن بریم تو حیاط بازی

و وسط تدریسم مثلا یهو رو میز راه میرن یا میرن بالای پنجره

داد زدن سرشون بی فایده ست خودمم اینکار و دوست ندارم اصلا ازاین چیزا نمی‌ترسند چون حسابی چوب خوردن این چیزا براشون مسخره بازیه

چجوری کاری کنم ب درس توجه کنن کلا تو خانواده هاشون همه ترک تحصیل کردن و کسی اهمیت نمیده ب تحصیل و اونام حس میکنن داریم وقت تلف میکنیم با درس خوندن

چیکار کنم گوش بدن

هر بار از سرکلاس میام تا چند ساعت سردرد هستم و تپش قلب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختی های شغلتو پدی فتی یعنی انتحاب کردی و مسئولیت شغلتو میپذیری بخور بخواب که نیست

ول کن تروخدا من راهنمایی خواستم برای حل مشکل ن پذیرش مشکل

هرچیزی ی راه حلی داره خب

خیلی خوبه که این همه وقت می‌ذاری براشون، ولی خوب از روش شرط رفتاری استفاده کن ، مثلا براشون جایزه بذار ، وقتی که فلان کارو انجام دادیم و کاردستی درست کردیم یا ..هر چیزی که مد نظرت هست، بعد جایزه اینه که میریم تو حیاط مثلا فلان بازی گروهی انجام میدیم

راه حل اینه درس بدی بری 

یاد گرفتن خب بهتر و الا مهم نیس 

تازه سال اولی تا پنج سال دیگ ببخشید خل میشی 

باید معلم بیخیال باشی 

براچی میشینی طرح سوال و این چیزا وقتتو میگیری ؟