الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظورم اینه ازدواج با وضع مالی متوسط یا مجردی پولدار ؟اصلا باشگاه زدن درآمد خوبی داره ؟
مجردی پولدار وقتی قرار همیشه تنها باشی بدون شوهر بدون بچه فایده اش چیه؟من نجرد بودم خونه داشتم ماشین داشتم طلا پس انداز در آمد ولی تو سن بیست هشت سالگی تنها تنهااا بودم دوستام همه شوهر و بچه. داشتن تو عید ها مهمونی عروسی عزا با شوهر من تنها من حسرت یه خونه پاری برای شوهر و اشپزی کردن و بچه داری به دلم مونده بود احساس پوچی شدید میکردم بعد یه دوست داشتم شوهر داشت بچه داشت ولی مستاجر بودن باور کن به زندگی اون غبطه میخوردم و دوست داشتم جای اون باشم همش میگفتم این پول و زندگی به چه پرد میخپره وقتی خونواده خودمو ندارم یه مهمونی نمیتونم بگیرم چه ارزشی داره
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا