2777
2789
عنوان

امشب شام پختم راضی نیستم همسرم بخوره رک بهش بگم❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 71 پست

به نظرم بیخیال عزیزم اون الان خودش متوجه شده فقط به زبون نمیاره من قبل بارداری خونرو تمیز میکردم هی میگفتم مواظب باش نریز فلان نکن می‌گفت حالا خونه تمیز کردیا همش گیر میدی الان باردارم کار خونه افتاده گردن شوهرم جارو می‌کشه تا یه هفته میگه ای بابا تازه جارو زدم که چقدر اشغال می‌ریزه پس🤣پریشب گفتم دیدی اون موقع حق داشتم هی گیر بدم

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف هایی که زدی درسته ولی واسه ملت زن ستیز درکش سخته

تو زن ستیز نیستی الان 

با این زن استارتر دشمنی 

با دید کوتاه، آرامش رو ازون خونه میگیری، زن مسافرت بود و مرد خانه 

ولی برای بلند مدت قضیه میتونه با تدبیر بهتری مدیریت بشه نه اعلام جنگ با پرچم قرمز

چطور دلت میاد واقعا ؟

من به ۱۰ پشت غریبه هم دلم نمیاد همچین حرفی بزنم

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

البته مواد غذایی را خودم خریدم با پول خودم ولی نمی گمچون همیشه من نمی حرمخیلی وقتها هم خودش می خرهو ...

شاغلین؟

اگه شاغلین حق دارید که انتظار کمک توی خونه داشته باشید، اما اگه خانه دارید نباید انتظار داشته باشید چون کار بیرون خودش سخت هست .

من شاغلم کار خونه کاملا اشتراکیه، اما همیشه میگم اگه خانه دار بشم اصلااااا انتظار ندارم همسرم تو خونه کار کنه، چون می‌دونم اون بیرون چه خبره و آدم چقدر خسته میشه

شاغلین؟اگه شاغلین حق دارید که انتظار کمک توی خونه داشته باشید، اما اگه خانه دارید نباید انتظار داشته ...

هم شاغلم(استخدام رسمی نیستم)

هم نود درصد خرید خونه با من   است و هم اکثر مسئولیت هایی مثل کارها و مسئولیت های بچه با من  است

هم شاغلم(استخدام رسمی نیستم)هم نود درصد خرید خونه با من است و هم اکثر مسئولیت هایی مثل کارها و مسئ ...

حق دارید ناراحت بشید

الان شام و باهم بخورین، اما دوستانه و با لحن خوب بعد شام بگو و برنامه لوین قسمتی از کارا با اون باشه

به نظرم این خطکش این وظیفه ی منه اون وظیفه ی توعه رو برداریدزندگی مشترکه قرار داد که نیست انقد سختش ...

افرین،اینطوری بهتره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
تو زن ستیز نیستی الان با این زن استارتر دشمنی با دید کوتاه، آرامش رو ازون خونه میگیری، زن مسافرت بود ...

تصمیمش درست نیست ولی دیدگاهش رو درک میکنم اقایون کارخونه رو سبک و راحت میدونن و میگن یه غذا میزارید دیگه درحالیکه خودشون وقتی زن نیست از پس کار به اصطلاح سبکم بر نمیان

ψ ❤️