2777
2789
عنوان

امشب شام پختم راضی نیستم همسرم بخوره رک بهش بگم❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها مگه حوصله ی غذا درست کردن دارن ،منم شوهرم عصرا چهار یا پنج ساعت میره سرکار بعدم خونه فقط گوشی دستشه ..همیشه هم میگه کاری نمیکنی ..ببین بیشتر از شستن ظرف خوششون نمیاد احتمالا واسه همین نخواسته چیزی درست کنه ..خدا نکنه بخوان آشپزی کنن برمیگشتی کلی ظرف کثیف ....بیخیال بخدا این جور چیزها ناراحتی نداره...شما بگی راضی نیستم ،اونم‌میگه منم راضی نیستم از پول منه هر چی حالا میخوری ..من یبار گفتم گفت خوبه پولش خودم دادم ..درست نکن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

حرف هایی که زدی درسته ولی واسه ملت زن ستیز درکش سخته

خیلی دلم به درد میاد وقتی ارزش کار من را میاره پایین

مثلا همین سبزی خوردن  آماده باشه دوست داره

همون شستنش کلی وقت  آدم را می گیره

حیف که بچه دارم  

و گرنه دست به آشپزی نمی زدم

تا هر روز از همون غذای بیرون بخوره

وا اینا جز وظیفته یعنی چی بهش شام ندم بعضی زنا چه پررو شدن بخور و بخواب شده کارشون

اون مرد تو خونه وظیفه ای نداره؟

حالا تصمیم اسی رو تایید نمی کنم ولی خب درست نیست که بزنه تو سر کار اسی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اون مرد تو خونه وظیفه ای نداره؟حالا تصمیم اسی رو تایید نمی کنم ولی خب درست نیست که بزنه تو سر کار اس ...

حآلا من از اول ازدواج شرط کردم که دست به لباسش نمی زنم و لباس هاش را خودش می شوره

بعد مادرشوهرم خیلی حرص می خوره

میگه پسرم  همیشه خودش لباس هاش را می شوره 

💔💔💔💔💔💔

اخه چرا باور کن زندگی کوتاه تر از این حرف هاست شام بکش دورهم بخورید اصلا مهم نباشه بچه با پدرش خوشی کرده تلخش نکن دیگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اون مرد تو خونه وظیفه ای نداره؟حالا تصمیم اسی رو تایید نمی کنم ولی خب درست نیست که بزنه تو سر کار اس ...

من همچین چیزی گفتم؟ هرکس وظایف خودش رو داره پس آقا هم بگه من نمیرم سرکار

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚