2777
2789

یه مشکلی داشتم روحی بخاطرش دو کیلو باز کم کردم bmi ام نگاه کردم ۱۴ بود💔

یعنی باید از ۱۸.۵ بیشتز باشع تا برسه به وزن نرمال من تو لاغری شدیدم ک خطرناکه

همه هم میگن لاغری اون روز رفتم لباس بخرم خانومه گفت چقدر لاغری یکبارم برا عروسی دخترعموم خاستم بخرم گفت خیلی لاغری لباس به تنت نمیشینه😞

تابحال دکتر تغذیه نرفتم اما مامانم میخاد برام گینر بخره بنظرتون چقد با اون وزن میگیرم کسی استفاده داشته؟

راه روشی ک جواب گرفتید بگید ممنون میشم

بیست کیلوام اگر بره روم باز اوکیع یعنی زیاد نیست چون قدم بلنده خیلی کمبود دارم ناراحتم اعتماد بنفس ندارم بخاطر هیکلم 

دیروزم پارتنرم بهش گفتم میزنمت میگه بپا نشکنی

حس میکنم اونم هیکلم دوست نداره با اینکه تعریف میکنه اکثرا اما زیادم تو شوخیا لاغریم به رخم کشیده 

کلا همه میگن حتی خانوادم و فامیلا و....

عاشقم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور رو شروع کن 

قشنگ چاق میشی 😅

شوخی کردم 

پزشک تغذیه برو و خودتو دوست داشته باش 

روزی دو تا سیب زمینی آبپز با کره بخور

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خوب باید بخوری دیگه تا چاق شی 

تایم بزار  رو همون تایم فقط فست فود بخور  سالاد الویه لازانیا ماکارونی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
کاش من اینجوری بودم تا اعصابم بهم میریزه مثل خر غذا میخورم

اتفاقا اینا ک پر خوری عصبی دارن من بهشون حسودیم میشه من تا یکم استرس بگیرم کلا لب به چیزی نمیزنم

عاشقم❤️