2777
2789
عنوان

با این پسر چیکار کنم

106 بازدید | 16 پست

بچها اگه میشه خواهرانه راهنماییم کنیید

تقریبا یکماه خورده هست با یه پسره آشنا شدم فامیل هستیم فامیل دور قضیه اشنایی مفصله و کاملا یهویی اشنا شدیم و فهمیدم از عید این اقا از من خوشش میومد

شرایطش خیلی خوبه خودمم امسال دارم میخونم برا کنکور(نگید وای کنکور داری دور همه چی خط بکش)

خودتون بزارید جای من تو مراحل اشنایی هستیم کاملا دوست داره من درس بخونم و اصلا اصلا مزاحم درسم نمیشه برام تنش ایجاد نمیکنه شبا پیام میده در حد نیم الی یک و بعدش خواب

ده سال از خودم بزرگتره بنظرتون چیکار کنم؟

بزارم همینجا آشنا شیم تا بعد کنکور خوب بشناسمش

یا بگم پیام نده چیکار کنم همینجوری یچیزی نپرونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوسش داری بیشتر بشناسش ولی اگه نه بیخیالش شو ضمنا خواهرانه میگم اگه دوست داری زیر نظر خانواده باهاش آشنا شو یعنی خانواده ها رو هم در جریان بزارین که میخواین برای ازدواج با هم بیشتر اشنا شید ...اگه دوسش نداری و فقط صرف پول ، خونه ماشین یا هر چیز دیگه میخوایش ادامش نده چون حق الناسه ممکنه دلش شکسته بشه خدارو خوش نمیاد...

اگه دوسش داری بیشتر بشناسش ولی اگه نه بیخیالش شو ضمنا خواهرانه میگم اگه دوست داری زیر نظر خانواده با ...

تنها تایپکی که فکر کنم حرف دلمو زد باید بنظرم بیخیالش شم اینجوری بهتره

ده سال از خودت بزرگتره نامزدی عقدی چیزی نداشته؟ اگر داشته باید درموردش صحبتی بکنید

نه اصلا با منم کلا قصدش ازدواج‌ها اصرار داشت اشنا شیم منم گفتم نه فعلا بعد کنکور اگه میخاید بیاید با خانواده

ببین از همه چیز مهمتر رل نزنی باهاش هااااا ببین رل زدن با فامیل که دیگه خیلی بدترم هست میخوایی بشنا ...

همین خودمم اینجوری گفتم اونم نظرش همینه

رل که اصلا بهش گفتم قبلا حتی گفتم نمیتونم تا کنکور اشنا شیم درست و همو ببینیم انشالله بعد کنکور زیر نظر خانواده میریم بیرون همو بشناسیم چون خودشم معتقد بود پشت تلفن نمیشه اشنا شد