2777
2789
عنوان

کدوم استادای کنکور دیدن رایگان فیلماشونو حلال کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 41 پست

اپلیکیشن الارو دانلود کن اونجا اساتیدی هستن صفرتاصد رایگان درس دادن اقای جلال موقاری زیست تدریسشم فوق العاده اس

همیشه حقانیت بااکثریت نیست....این کاربری تعلیق داعم است..

ببین بابا 😂 یعنی چی که پاک میکنن عوضیا

دیگه مغزم کار نمیکنه گیج موندم

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آخ میدونی من پارسال حتی یه فیلم کاما ندیدم کاش اشتراک یازدهم میگرفتم امسال برام فعال میموند لاز ...

منم گرفتم سال پیش، هر زمانی هم بگیرید فقط تا روز کنکور تیرماه می‌مونه

بعدش حذف می‌شه

من آبان گرفتم تا تیر حذف شد

حتی یه روز مونده به کنکور هم بگیرید دوباره روز کنکور به صورت خودکار حذفش می‌کنن.

جزو قوانین موسسه هستش

نمیگم خیلی خیلی بده ولی خوب نیستخیلی همه چی رو کش میدن اصلا به فکره وقت دانش اموز نیستن

برای کسی ک مدرسه میره مناسب نیس خدایی

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

راست میگی؟ آخه چجوری مونده برات اشتراک الماس بود یا فقط سی پی آر ؟آخه تعریفشو میکنن

عزیزم من سی پی ار گرفتم

ببین ماز یه موسسه بیزینسی هست نمیخوام بدشو بگم

ولی هر سال موسسات پول میدن دانش اموز میخرن 

خیلیا هم گول میخورن 

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

برای کسی ک مدرسه میره مناسب نیس خدایی

اره صد در صد

و واقعا مدرسه رفتن اونم تو ایران مضحک ترین کاره 

همش نامیدی همش سرکوب و.......

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

الا رایگانه از سایت الا نگاه کن

اخه استادای ماز مطرحن  مثل فرهمند نیا و معین کرمی

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

اپلیکیشن الارو دانلود کن اونجا اساتیدی هستن صفرتاصد رایگان درس دادن اقای جلال موقاری زیست تدریسشم فو ...

واقعا؟ من فکر میکنم ماز بهتره چون استاداش مطرحن 

از طرفیم ماز آزمون داره ولی الا نه

منم گرفتم سال پیش، هر زمانی هم بگیرید فقط تا روز کنکور تیرماه می‌مونهبعدش حذف می‌شهمن آبان گرفتم تا ...

الان دوباره گرفتی ؟

بابا چرا سخت میگیری پارسال پولشو دادی دیگ

عزیزجان بهتره اشتباه راهنمایی نکنیم.

ایشون وقتی در مورد حلال بودنشون سوال کردن یعنی اهمیت داره براشون،غیر از این موضوع حلال یا حرام،

درست نیست واقعا حق اساتید رو زیر سوال ببریم

هر سال زحمت می‌کشن تدریس می‌کنن وقت می‌ذارن و...

من از مرجع سوال کردم،چون برام مهم بود

گفتن دیگه تا اون زمان باید استفاده می‌کردم

اگه نکردم نباید از کانال های غیر مجاز ببینم.

از طریق هک و کلاهبرداری ویدیو ها رو به دست آوردن و می‌ذارن داخل کانال، ویو و... می‌ره بالا بیشتر تشویق می‌شن ادامه بدن به مسیر اشتباه و هر کی استفاده می‌کنه شریکه در این کار اشتباه.

خود موسسه هم ذکر کرده تا روز کنکور باقی می‌مونه ویدیو ها اگه نمی‌گفت می‌شد کاریش کرد...

عزیزم من سی پی ار گرفتمببین ماز یه موسسه بیزینسی هست نمیخوام بدشو بگمولی هر سال موسسات پول میدن دانش ...

شاید ولی همکلاسیم هام میگفتن خوبه