2777
2789
عنوان

کدوم استادای کنکور دیدن رایگان فیلماشونو حلال کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 41 پست
عزیزجان بهتره اشتباه راهنمایی نکنیم.ایشون وقتی در مورد حلال بودنشون سوال کردن یعنی اهمیت داره براشون ...

درست میگین 

ایشون اینجا پرسید منم نظر خودمو گفتم 

مرجع که نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره صد در صدو واقعا مدرسه رفتن اونم تو ایران مضحک ترین کاره همش نامیدی همش سرکوب و.......

خود بچه ها هم خیلی ادا میدن تو مدرسه واقعا اعصابم خرد میشد هر روز تک کلاس ما فقط وحشی بازی در میاوردن

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

فکر کنم دیگه تو پول دادی میتونی ببینی

نمیدونم والا

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

نه دیگه نگرفتم.اگر با درسنامه یاد می‌گیری،با درسنامه پیش برو عزیزکمآموزش های رایگان هم هست تو گوگلفو ...

بنظرت ماز بهتر بود یا الان که درسنامه و فولیتو میبینی؟ 

میدونی وسواس گرفتم سر این موضوع بالاخره سر هر تست تراز بالا پایین میشه ماز هم استادای مطرح کشورن 

خود بچه ها هم خیلی ادا میدن تو مدرسه واقعا اعصابم خرد میشد هر روز تک کلاس ما فقط وحشی بازی در میاورد ...

فک کن ما فکر درسیم بقیه فکر پارتی و سیگار و مواد و...

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

بنظرت ماز بهتر بود یا الان که درسنامه و فولیتو میبینی؟ میدونی وسواس گرفتم سر این موضوع بالاخره سر هر ...

ببین این رو هم در کنار مطرح بودنشون در نظر داشته باش که کمی حاشیه‌ ایجاد شده

واقعا نیاز به این همه کلاس و مشاور و... نیست

شما با تست و آزمون هم می‌تونی دقیقا به همون مطالب کلاس بلکه فراتر دست پیدا کنی،اینطوری نیست که اگر کلاس ها رو نبینی نمی‌تونی رتبه خوبی بیاری یا عقب می‌مونی و...

شروع کن با توکل به خدا

ذهنت عادت می‌کنه به خودخوان بودن و عمیق تر آموزش می‌بینی چون دلیل هر چیزی رو ذهنت،خودش پیدا کرده.

فک کن ما فکر درسیم بقیه فکر پارتی و سیگار و مواد و...

اصلا هم ادب و شعور ندارن خیلی بد هن و گستاخن بعضیاشون

ببین این رو هم در کنار مطرح بودنشون در نظر داشته باش که کمی حاشیه‌ ایجاد شدهواقعا نیاز به این همه کل ...

میدونی شک دارم چون فقط امساله و همین چند ماه کلی حرف شنیدم از طرفی میگم بیخیال پولم شم بدم بره ولی امسال دیگه حتما قبول شم نمیتونم با آزمون و خطا جلو برم

میدونی شک دارم چون فقط امساله و همین چند ماه کلی حرف شنیدم از طرفی میگم بیخیال پولم شم بدم بره ولی ا ...

مشاور داری؟

تا به اینجا تونستی متوجه بشی خودخوان بهتر آموزش می‌بینی یا با ویدیو آموزشی؟

مشاور داری؟تا به اینجا تونستی متوجه بشی خودخوان بهتر آموزش می‌بینی یا با ویدیو آموزشی؟

نه 

آخه میدونی کلا زیاد جدی نخوندم تو این چند ماه نمیدونم چی به چیه

نه آخه میدونی کلا زیاد جدی نخوندم تو این چند ماه نمیدونم چی به چیه

با یه مشاور صحبت کن،شرایط رو بگو

راهنمایی می‌کنه کامل

یا شروع کن یه هفته خودت بخون و تست بزن خصوصا مطالبی که خیلی تا به اینجا نخوندی و تسلط نداری

ببین چقدر زمان می‌بره و یادگیریت چقدره

البته هیچکس با یکی دو بار مطالعه یه مبحث رو کامل یاد نمی‌گیره به مرور با تکرار و تست بهتر می‌شه شرایط

اگر همینطوری یاد گرفتی عالیه و در زمانت هم خیلی صرفه‌جویی می‌شه