2777
2789
عنوان

بالای سی و پنج ساله ها چند تا بچه دارین راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 4642 بازدید | 263 پست
۳۹ سالمه۱۷ ساله نازایی دارم

منم دخترمو با هزاران سختی اوردم بعد از کلی دوا درمون  الان که دیگه کلا مشکل دارشدیم هم من هم همسرم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

منم دخترمو با هزاران سختی اوردم بعد از کلی دوا درمون الان که دیگه کلا مشکل دارشدیم هم من هم همسرم

خدا حفظش کنه واستون

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینهمه بار روانی رو هفت سال کشیدیکم نیستادمو فرسوده می‌کنه

دقیقا  اینهمه سال کشیدمو هیچ نگفتم اخرین نفر از  کلاسش میاد بیرون همه میخندن میگن وای بچه به این کندی ندیدیم  کار هر روز همس که بخندن مسخرمون کنن 

منم لبخند میزنم میگم میاد ایراد نداره منم عجله ندارم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

میخوام 🥹

نه توروخدا .سال ۲۰۲۸ .سال خیلی سختی میشه .الان من نمیدونم جواب این طفل معصوم وچی بدم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نه توروخدا .سال ۲۰۲۸ .سال خیلی سختی میشه .الان من نمیدونم جواب این طفل معصوم وچی بدم

یه زمانی هم قرار بود ۲۰۱۲ دنیا تموم شه حتی فیلمشم ساخته بودن جو نده لطفا مردمو نگران نکن

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

یه زمانی هم قرار بود ۲۰۱۲ دنیا تموم شه حتی فیلمشم ساخته بودن جو نده لطفا مردمو نگران نکن

نه این واقعیه ..خودمم باردارم انقدرغصه میخورم ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

دنیا قرارنیس به پایان برسه قحطی میشه شدید توکل دنیا فقط اونایی که سرمایه دارن زنده میمونن...منم باهمسرم دعواکردم گفتم همش تقصیرشوهرم بود این بچه...وگرنه بچه برای چیمه 

نه این واقعیه ..خودمم باردارم انقدرغصه میخورم ..

هر سال همینو میگن من هرسال دارم میشنوم

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

دنیا قرارنیس به پایان برسه قحطی میشه شدید توکل دنیا فقط اونایی که سرمایه دارن زنده میمونن...منم باهم ...

کاش با این سطح از خرافاتی و متوهم و بدبین بودن خدابهت بچه نمیداد ببخشید 

هر سال همینو میگن من هرسال دارم میشنوم

خدا کنه...الانم دیدی تو تلویزیون نشون میداد میگفت مواد غذایی امریکا کم شده چقدرا برای گرفتن غذاتوصف بودن...خدا کنه میخوام چیکارکنم .ای خاک توسرمن کاش میمردم

کاش با این سطح از خرافاتی و متوهم و بدبین بودن خدابهت بچه نمیداد ببخشید

یادت بمونه حرفم شایدمن دیگه نباشم ..اسم کاربریموحفظ کن

خدا کنه...الانم دیدی تو تلویزیون نشون میداد میگفت مواد غذایی امریکا کم شده چقدرا برای گرفتن غذاتوصف ...

عزیز توکل به خدا کن،در مورد بچه خدا هم خواسته که داده پس به خودش بسپار و ناراحتی نکن

عزیز توکل به خدا کن،در مورد بچه خدا هم خواسته که داده پس به خودش بسپار و ناراحتی نکن

ممنونم .🌻