2777
2789
عنوان

بالای سی و پنج ساله ها چند تا بچه دارین راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 3949 بازدید | 254 پست

اسی در مورد گذشته هیچوقت خودتو سرزنش نکن،از نظر مشاورها اصلا کار خوبی نیست،منم یه مدت خودمو سرزنش میکردم و خب طبیعتا حال خوبی نداشتم ولی از وقتی خوندم و شنیدم که از نظر روانشناسی اشتباه هست اینکار و باید با خودت در صلح باشی و...دیگه بهش فکر نمیکنم.

خدا دخترتو برات نگه داره💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی در مورد گذشته هیچوقت خودتو سرزنش نکن،از نظر مشاورها اصلا کار خوبی نیست،منم یه مدت خودمو سرزنش می ...

اخه یه مشکلیه که هیچوقت حل نشده تا اون حل نشه اوضام همینه من فقط میدونم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

36 سالمه مجردم  ، چند تا هم سن من تو فامیل هست همشون  2 تا دارند 

خود قبلا که فکر میکردم  زود ازدواج میکنم ، دوست داشتم سه تا داشته باشم اصلا فکرشم نمیکردم تا این سن مجرد باشم ، لطفا برای منم دعا کنید

نمیدونم  چرا حکمت و سرنوشتو خداداینجوری تعیین میکنه 

یکی بچه میخواد بهش نمیده یکی میده که اون طرف نمیخواد میره سقط میکنه و ادامه ماجرا 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اسی یه چیزی بگم،من دوران مدرسه پادرد داشتم،دکتر هم بردن ولی تشخیص ندادن،آخرش بعد چندسال یه فوق تخصص گفت کمبود ویتامین د و آمپول زدم و قرص کلسیم تا خوب شدم ولی توو اون چندسالی که با پادرد میرفتم مدرسه ،حسرت دویدن داشتم.همش آروم راه میرفتم،باید از میله کنار پله ها میگرفتم تا بتونم برم بالا،حتی شبیه لنگیدن راه میرفتم،کمرم خشک شده بود،نمیتونستم بدون گذاشتن دستم روی زانوم دولا بشم چیزی بردارم.البته مدرسه ای که بودم،بیشترشون آدمای خوبی بودن و مسخره نمیکردن،تازه مامانم بیمارستان بستری شده بود،حال روحی خوبی هم نداشتم.

ولی همه اینا گذشت،وقتی ادامه تحصیل میدادم دیگه مشکلی نداشتم و حتی وقت ازدواجم بعضی ها که دوران مدرسه ام یادشون بود کلی خوشحال شدن.البته بودن کسانی هم که فکر نمیکردن اون دختر با اون شرایط بتونه ازدواج بکنه و از تعجبهاشون معلوم بود.آخه میدونی من در کل خیلی تیپ ساااده ای دارم و آرایشم نمیکنم. بنظر من همونا هم  قبول کردن که خدا اگه بخواد به مساله ظاهری و...نیست.(اینو پشیمونم که موقع تعجب اونها باید سوره های معوذتین میخوندم به خودم یا ماشاالله میگفتم یا "لاحول و لا قوت الا بالله").و اینکه من متمرکز روی درسم بودم و سعی کردم  اطلاعاتم بالا باشه،حالا خیلی هم موفق نبودم ولی میخوام بگم آدما فقط با ظاهرشون معرفی نمیشن،تواناییها و استعدادهایی که دارن و پرورش اونها خیلی مهمه.

ببخشید زیاد حرف زدم،هر از گاهی برای دخترت اسپند دود کن،هر روز صبح که پا میشی با خدا رو به قبله صحبت کن و بسپرش به خدا،آیت الکرسی بخون و فوت کن بهش،ان شاالله که روز به روز بهتر هم میشه و موفقیتهاش خوشحالت میکنه.💚

خواهشاً نریزید سرم به نظرم تک فرزند بودن بهترین هدیه پدر و مادر به بچه ست

من تک فرزندم. اصلاً راضی نیستم. یه خلأ هست توی زندگی که با هیچ چیز پر نمی شه.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷