2777
2789
شما اقتصاد درست کن مردم بتونن ازدواج کنن اونوقت ۴تا فیلم اشغال نمیتونه نهاد خانواده رو ازهم بپاشونه!

جانا سخن از زبان ما می گویی👏👏👏

حضرت علی میگه فقر اگه از یک در اومد، ایمان از در دیگه میره بیرون

شماها از علی علی ترید لابد!

این فیلم چون واقعیت جامعه رو نشون داد بعضیا به این نتیجه رسیدن ک فیلم بیخودی بوده و ارزش دیدن نداشته ...

واقعیت دور و بر شماها این آدمان؟

یا اون پدر تو فیلم برادران لیلا که‌میگفتن واقعیت جامعه اس هم از نزدیک دیدید؟

بعد چطورتو هالیوود به جای نشون دادن کثافت های کف جامعه همش دنبال قهرمان سازی و تاریخ سازی هستن؟

کدومش هنره؟کثافت های چند درصد جامعه رو نشون دادن یا امید آفرینی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت دور و بر شماها این آدمان؟یا اون پدر تو فیلم برادران لیلا که‌میگفتن واقعیت جامعه اس هم از نزدی ...

من فقط موندم  چجوری روشون شد  توی عنوان فیلم  به رستم و سهراب  هم  اشاره کنن؟؟؟

کاش فردوسی یک وکیل داشت😔😔😔😔😔😔😔

مگه قراره فیلم همش درست باشهنهفیلم عین واقعیت هم خوب رو نشون میده هم بد رودیگه این با ماست که چی یاد ...

عالی گفتین👏🏻👏🏻👏🏻

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
میشه این فیلمو اینجوری توجیهش کرد اما اصلا توجیهشم درست نیست این فیلم هر جای دیگه ساخته میشد یه فیل ...

پدر رو بدترین موجود نشون نداد

نشون داد که اگر پدر بد باشه چه اتفاقاتی می تونه بیفته

من بهترین پدر عالم رو داشتم خدا رو شکر

نور به قبرش بباره

اما این فیلم به نظرم ذره ای به ساحت پدر من خدشه وارد نکرد، چه بسا مقامش رو بالاتر برد

من فقط موندم چجوری روشون شد توی عنوان فیلم به رستم و سهراب هم اشاره کنن؟؟؟کاش فردوسی یک وکیل دا ...

مطمئن باش این بی هویت ها و اونا که میخوان فردوسی رو مقابل اسلام نشون بدن مثلا میگن جای قرآن حافظ و فردوسی بذارید تو سفره هفت سین حتی چند تا شعر از اینا رو نخوندن

یه عده بیسواد متوهم رو دار!!!!

واقعیت دور و بر شماها این آدمان؟یا اون پدر تو فیلم برادران لیلا که‌میگفتن واقعیت جامعه اس هم از نزدی ...

من دور و بری هام  اینطور ادم ها نیستن خداروشکر ولی تو محیط کارم متاسفانه ازین بدتر ها رو دیدم چه خانواده هایی رو دیدم که ب خاطر یک عضوخانواده ک بیمار روحی بوده یا اهل اخلاقیات نبوده به تاریک ترین جاها کل خانواده کشیده شدن به حدی مشکلات زیاد شده ک همه از خونه فراری شدن 

عزیزم فیلمای هالیوودی هم همینن بعضی فیلما کلا تاکید شون روی مشکلات هست و خداروشکر ک شما نمیدونی چه مشکلاتی تو اجتماع تو چه درصد زیادی از جامعه هست

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸