2777
2789
همیشه طلاق بهترین راه نیس قطعا اون زن فامیل به اسی دشمنی کرده و خواسته زندگیشو خراب کنه پس مستحق این ...

داری میگی میخواسته زندگی استارتر خراب شه

شوهر استارتر مگه نمیدونسته اگه خیانت کنه و همسرش بفهمه اینجوری میشه؟ میدونسته اونم میدونسته زندگیش خراب میشه ولی این تصمیم رو گرفته حالا هرچند که میخواسته پنهان کنه یا هرچی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اگه میتونی ام مدرک خوب جمع کن 

ی جوری که مو لای درزش نره 

بعد از خط ناشناس به تلگرامی واتساپی‌ ب  شوهرت پیام بده بگو 

اگه فلان قدر نیاری فلان جا نزاری و نری این عکسا رو میفرستم برای زنت 

بعد چند وقت با همون پولا ازش جداشو 

مهریتم تا ته ازش بگیر تا بفهمه دنیا دست کیه...

بلا بدور باشه از همه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف جم زیاد دیده جوگیر شده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شوهرش هم‌ میدونسته این خیانته و زندگی خراب میشه اونم از اول اطلاع داشته دیگه

بله درسته همسرش گناهکار 

ولی چرا ما زنا بهم رحم نمی‌کنیم....

اون زن اول از همه باید تاوان پس بده

اون ببینه اسی فهمیده بخاطر زندگی خودش هم شده شر درست نمیکنه خلاصه میدونه اسی آخرش آبروشونو میبره خب ...

اره اینم هست

اگه قصد جدایی ندارع

ولی ب روی شوهرشم بیاره شوهره پرروتر میشه

مگر اینکه ناشناس جفتشون و تهدید کنه

بله درسته همسرش گناهکار ولی چرا ما زنا بهم رحم نمی‌کنیم....اون زن اول از همه باید تاوان پس بده

من نمیگم کار اون زن درسته از لحاظ اخلاقی کار اونم غیراخلاقی ولی شما میگی طرف شوهرتو بگیر انگار که شوهرش بی‌گناه باشه 

اتفاقا کسی که به استارتر تعهد داشته همسرش بوده طرفشو‌ گرفتن نداره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بله آقا گناه کبیره کرده خانم هم همینطور من نمیگم اسی همسرشو تشویق کنه که . میگم اول اون زن باید مجاز ...

منم اسی و تشویق به طلاق نمیکنم چون تصمیمیه که خیلی شخصیه ولی حرفی که شما میزنین درست نیست

مطمئن باشید هم با این فضاحت به هر حال اون خانوم نمیتونه بیاد جای اسی رو بگیره چون زن پسرعمست

من حرفم اینه با این طرز و روش صحبت دیدگاه غلطیو وارد جامعه نکنیم اشتباه از هر دو بوده

یعنی چی؟

فیلمهای جم

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اره اینم هستاگه قصد جدایی ندارعولی ب روی شوهرشم بیاره شوهره پرروتر میشهمگر اینکه ناشناس جفتشون و تهد ...

بنظرم تهدید زنه کافیه اونم بخاطر آبروی خودش مثلا از ترس شوهرش.پاشو میکشه کنار فکر نکنم بخواد شوهر اسی رو پر کنه چون میدونه اسی به سیم آخر بزنه آبروی هردوشون رو میبره.مگه اینکه واقعا زندگی خودش و اسی رو خراب کنه با با شوهر اسی ازدواج کنه اونم بعید میدونم تا اینجا پیش برن 

استدلال عجیبی داری مرد به زنش وفادار نبوده ولی میفرمایید زن باید به هم جنسش رحم کنه و در ادامه میگید ...

واقعا دعوایی مسخره تر ازین نداریم 

اثبات گناهکار تر 

با این اثبات به چی می‌رسیم 

تو موضوعات درست باید اثبات کرد 

نه تو موضوع دو خطا رفته

که کی بدتره 

حالا فرهنگ  غربی بگه یا شرقی 

اصل بحث این نیست

منم اسی و تشویق به طلاق نمیکنم چون تصمیمیه که خیلی شخصیه ولی حرفی که شما میزنین درست نیستمطمئن باشید ...

کجای حرفم اشتباه بود عزیزم ؟ 

اینکه گفتم چرا ما زنا بهم رحم نمی‌کنیم و به هم دیگه خیانت میکنیم ؟

یا اینکه گفتم اسی اول از همه باید اون زن رو رسوا کنه بعد همسرش رو ؟ 

ضمنا به چشم دیدم اینجور روابط رو که به ازدواج هم ختم شده روابط فامیلی هم بهم خورده پس اصلا بعید نیس 

کجای حرفم اشتباه بود عزیزم ؟ اینکه گفتم چرا ما زنا بهم رحم نمی‌کنیم و به هم دیگه خیانت میکنیم ؟یا ای ...

شما اول از همه گفتین طرف شوهرت رو بگیر

این کل حرفای شمارو خراب کرد

باعث میشه بعضی از آقایون فک کنن دیگه آزادن برای خیانت کردن مث حیوان که کنترلی رو رفتارش نداره و مشکل از زنه که به همجنس خودش رحم نمیکنه