2777
2789
یا خدا بنظرم زنه رو رسوا کن و طرف همسرت رو بگیر

طرف همسری که خیانت کرده؟ خودش با انتخاب خودش خیانت کرده طرف چیشو بگیره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
طلاق بردن ابرو تف کردن تو صورت پدر و مادر اون دختره با این تربیتشونگرفتن کامل حق و حقوق

چه ربطی به پدر مادر بنده خداش داره، تا یک جایی می‌توانند جلوی خطا رفته بچه ها را بگیرن، ولی وقتی کسی ذاتش دنبال این کارها هست ،پدر مادر چه کنند. مطمین باش اونها عمیقا شرمنده میشن اگه بفهمند که دخترشون اینجوریه ولی خودشون چه بسا فقط توی زندگی دنبال کار و سختی کشیدن برای زندگی بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بردن ابرو تف کردن تو صورت پدر و مادر اون دختره با این تربیتشونگرفتن کامل حق و حقوق

چرا تو صورت همسرش نکنه..فقط دختره 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
فک نیمکنم طلاق بهترین راه باشه بنظرم اون زنه باید هوای هم جنس خودشو می‌داشت به همجنس خودش خیانت نمی‌ ...

استدلال عجیبی داری 

مرد به زنش وفادار نبوده ولی میفرمایید زن باید به هم جنسش رحم کنه و در ادامه میگید اکثر مردها همینن ! این میشه فرهنگ شرقی زن ستیز

فک نیمکنم طلاق بهترین راه باشه بنظرم اون زنه باید هوای هم جنس خودشو می‌داشت به همجنس خودش خیانت نمی‌ ...

مردا رو اینشکلی وقیح نکنین که فک کنن هر غلطی بکنن راحتن

غلط کرد که کرد اتفاقا اون آقا شریک زندگی خانوم بوده نباید خیانت میکرده اون خانوم که هیچ نسبتی نداره

من يكي ميشناختم شوهر با دختر خاله خودش در ازتباط بود

زنش هم طلاق گرفت اما احساس كرد نياز ب شوهرش داره بازم با شوهره مونده منتهي دوست هستن

ادما ميتونن همينقدر بلاتكليف باشن تو سعي كن تصميم هيجاني نگيري

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

طرف همسری که خیانت کرده؟ خودش با انتخاب خودش خیانت کرده طرف چیشو بگیره؟

همیشه طلاق بهترین راه نیس 

قطعا اون زن فامیل به اسی دشمنی کرده و خواسته زندگیشو خراب کنه پس مستحق اینه که اول زندگی خودش خراب شه بعد اگه همسر اسی ابراز پشیمانی نکرد زندکی اسی 

اون زنه چلاغ نیس برمیگرده به شوهره استارتر میگه شوهرشم محدودش میکنه بهترین کار جمع کردن مدرک و ترک ک ...

اون ببینه اسی فهمیده بخاطر زندگی خودش هم شده  شر درست نمیکنه خلاصه میدونه اسی آخرش آبروشونو میبره خبر به گوش شوهر اونم میرسه.الان بهترین تصمیم اینه اگه قصد جدای نداره اسی

اگ مدرک درست حسابی داری میتونی کاری کنی 

بستگی ب خودتم داره ک خیانت میپذیری یا نه اگ میخوای بمونید ک شوهرتو بترسون ب مادر شوهرت بگو یا به عمه شوهرت گوش مالیشون بدن 

میخوای جدا شی مهریه بذار اجرا همرو هم با خبر کن آبروشون بره

[QUOTE=399727930]چرا امروز همه با قوم و خویشا رابطه دارن  چخبرشونه مردا،،،،،،شوهر نجاست منم با نوه عمش )دختر دختر عمش( ده ساله رابطه داره همه جوره ،هر کاری بگید کردم جدانشدن، پنهانی دیگه انجام میدن کاراشونو و منم کلی تهمت زدن ،تازه گناه‌ کارم شدم،دلیل اینکه موندم بچه هام ،وجایی ندارم برم وپول هم ندارم 

شوهرش هم‌ میدونسته این خیانته و زندگی خراب میشه اونم از اول اطلاع داشته دیگه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مردا رو اینشکلی وقیح نکنین که فک کنن هر غلطی بکنن راحتنغلط کرد که کرد اتفاقا اون آقا شریک زندگی خانو ...

بله آقا گناه کبیره کرده خانم هم همینطور من نمیگم اسی همسرشو تشویق کنه که . میگم اول اون زن باید مجازات بشه ‌ زندگیه خودش خراب شه . اسی بخواد زندگیشو خراب کنه بره همون زن جای اسی رو میگیره به هدفش میرسه