طرف همسری که خیانت کرده؟ خودش با انتخاب خودش خیانت کرده طرف چیشو بگیره؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
طلاق بردن ابرو تف کردن تو صورت پدر و مادر اون دختره با این تربیتشونگرفتن کامل حق و حقوق
چه ربطی به پدر مادر بنده خداش داره، تا یک جایی میتوانند جلوی خطا رفته بچه ها را بگیرن، ولی وقتی کسی ذاتش دنبال این کارها هست ،پدر مادر چه کنند. مطمین باش اونها عمیقا شرمنده میشن اگه بفهمند که دخترشون اینجوریه ولی خودشون چه بسا فقط توی زندگی دنبال کار و سختی کشیدن برای زندگی بودن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون زنه چلاغ نیس برمیگرده به شوهره استارتر میگه شوهرشم محدودش میکنه بهترین کار جمع کردن مدرک و ترک ک ...
اون ببینه اسی فهمیده بخاطر زندگی خودش هم شده شر درست نمیکنه خلاصه میدونه اسی آخرش آبروشونو میبره خبر به گوش شوهر اونم میرسه.الان بهترین تصمیم اینه اگه قصد جدای نداره اسی
فک نیمکنم طلاق بهترین راه باشه بنظرم اون زنه باید هوای هم جنس خودشو میداشت به همجنس خودش خیانت نمی ...
شوهرش هم میدونسته این خیانته و زندگی خراب میشه اونم از اول اطلاع داشته دیگه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مردا رو اینشکلی وقیح نکنین که فک کنن هر غلطی بکنن راحتنغلط کرد که کرد اتفاقا اون آقا شریک زندگی خانو ...
بله آقا گناه کبیره کرده خانم هم همینطور من نمیگم اسی همسرشو تشویق کنه که . میگم اول اون زن باید مجازات بشه زندگیه خودش خراب شه . اسی بخواد زندگیشو خراب کنه بره همون زن جای اسی رو میگیره به هدفش میرسه