دندون_خرگوشکی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1352 عنوان زایمان در بیمارستان شیراز 40 بازدید | 8 پست کسی جدیدا اونجا زایمان کرده ؟چند تا سوال دارم کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐 دیروز | 16:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_آراد_سابقم۱۳۸۲ عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 895 من بعثت سزارین اختیاری شدمدوسال پیش میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 1613 من که نه ولی اجی قشنگم یه سر میای تاپیک اخرم مشورت کنیم من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>
دندون_خرگوشکی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1352 من بعثت سزارین اختیاری شدمدوسال پیش نه بیمارستان شهید بهشتی یا همون بیمارستان شیراز منظورمه خوب بود بیمارستان بعثت؟بیمتون چی بود؟ کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
مامان_آراد_سابقم۱۳۸۲ عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 895 نه بیمارستان شهید بهشتی یا همون بیمارستان شیراز منظورمه خوب بود بیمارستان بعثت؟بیمتون چی بود؟ تامین اجتماعی بله خوب بود میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀
دندون_خرگوشکی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1352 تامین اجتماعی بله خوب بود بیمه سلامت هستم نمیدونم قبول میکنن یا نه هزینه هاش چطوریه شیراز هم نیستم برم بپرسم کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
مامان_آراد_سابقم۱۳۸۲ عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 895 بیمه سلامت هستم نمیدونم قبول میکنن یا نه هزینه هاش چطوریه شیراز هم نیستم برم بپرسم نسلامت قبول نمیکردنهزینشم زیاد میشه میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀
مامان_آراد_سابقم۱۳۸۲ عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 895 بیمه سلامت هستم نمیدونم قبول میکنن یا نه هزینه هاش چطوریه شیراز هم نیستم برم بپرسم بیمارستان ایران ناجا خواهرشوهرم تعریف شو میکرد میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀
دندون_خرگوشکی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1352 بیمارستان ایران ناجا خواهرشوهرم تعریف شو میکرد به خاطر هزینه میخوام جایی باشم بیمه رو قبول کنه البته من هنوز اوایل بارداری هستم ولی گفتم تحقیقات کنم ببینم چجوریاست کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐