2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنسازی فرم دهی میکنه یعنی چربی میسوزنه و عضله هاتو قوی میکنه.پس ممکنه خیلی توی وزن موثر نباشه اما ت ...

چقدر طول می‌کشه یه اندام لاغر با وزن ۴۵کیلو بیاد برسه به سه اندام ایده آل ۶۰کیلویی؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
چقدر طول می‌کشه یه اندام لاغر با وزن ۴۵کیلو بیاد برسه به سه اندام ایده آل ۶۰کیلویی؟

تحربه چاقی نداشتم.ولی فکرکنم نهایت در ماه ۴کیلو اضافه کنی.دیگه ۱۵ کیلو حدود ۴ماه اینا طول میکشه.بازم بستگی داره بدنت چجور باشه زود جواب بگیری یانه.

یه روز خوب میاد

تحربه چاقی نداشتم.ولی فکرکنم نهایت در ماه ۴کیلو اضافه کنی.دیگه ۱۵ کیلو حدود ۴ماه اینا طول میکشه.بازم ...

تو خونه که از اوناییم که اصلا وزن نمی‌گیرم با اینکه خورد و خوراکمم خوبه اولین بارم هست دارم میرم باشگاه الان ده روزه میرم انشالله برا عید نتیجه بگیرن,بعد میگم تو بدنسازی آدم خوش فرم چاق میشه درسته ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
تو خونه که از اوناییم که اصلا وزن نمی‌گیرم با اینکه خورد و خوراکمم خوبه اولین بارم هست دارم میرم باش ...

بله عزیزم خوش فرم میشی بدون شکم و پهلو.

بله تاعید انشاالله نتیجه میگیری.مربی بهت رژیم داده؟

یه روز خوب میاد