2777
2789
عنوان

برای عقد حرم امام رضا چیا میشه برد

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 32 پست
مبارک باشه ان شاالله خوشبخت بشن😍✨🤍 خب از داماد بپرسید

مرسی ممنون ازتون اره داماد گفتن نمیشه چیزی برد من گفتم باز شاید اینجا کسی قاچاقی برده باشه خیلی دوست داشتم نون پنیر سبزی ببرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام رضا چی میشه قسمت منم کنی قسمت همه که کردی

الهی قربون دلت با همین دل شکستم دعات میکنم بهترین شایسته ترین مرد قسمتت بشه شما هم منو دعا کنید بلیط گرفتیم برا مشهد مرخصیم تایید نشده 

سلام میشه بیام پی وی یه چیزی ازت بخوام؟ یه دعا فقط.

بعدش خواستی لغو دوستی کن

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

ماهم ۴؛۵ماه پیش خواهرمو بردیم وی آی پی نداره،هزینه هم نداره؛تو یه سالن بزرگه،ندیدم تاحالا؛بااینکه خودمون مشهدیم🤔

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
حالا که مشهدین هوا چطوره لباس چی بیارم

روزا گرمه،شبا خنک؛لباس پاییزی بپوشین دیگه؛به قول یکی از کمدین ها مشهد تو فصل پاییزاینجوریه که صبح بیدارمیشی بهاره؛ظهرمیشه تابستونه دم غروب پاییزه شبم زمستونه؛اعتدال نداره😂

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏