2777
2789
عنوان

اگر منو نمیخواست چرا گفت بیا بریم موتور سواری🥲🥺😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 21 پست
همسایمون با موتور دوسپرش رفت دور دور تصادف کرد مرد شوهرم داشت ،،ابروش رفت 😐بنظرم دنبال این چیزا نبا ...

شهرما زنه طلاقی بودارایشگاه داشت پسره ظهرا میومد داخل ارایشگاه و......

باپسره رفته بود رانندگی یاد بگیره ماشین چپ شد وفوت کرد ابرو ریزی خیلی بدی شد

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

خطر ک داره ارهتو شهرمون ی ماشین تصادف کرد ۴ تا دختر پسر ۱۷ ساله بودنهر۴تا فوت شدنچون ابرو ریزی شد خا ...

روحشون شاد دلم بیشتر برا خونوادشون سوخت ،هم داغ دیدن هم بی ابرو شدن 

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعش خوبه ارههمه چیش خوبه اشتباه کردم ردش کردم🤦🏻‍♀️

پس از اون استوریای ک هس که لینک میزاری میگه حرفتو ناشناس بهم بزن،از این لینکا بزار ،،استوریتم فقط بزار رو خودش ،ببین چی مینویسه 

شهرما زنه طلاقی بودارایشگاه داشت پسره ظهرا میومد داخل ارایشگاه و......باپسره رفته بود رانندگی یاد بگ ...

همین ،واقعا خیلی از این موردا دیدم کع طرف تو ماشین دوسپرش فوت شده و بی ابرویی شده 

همین ،واقعا خیلی از این موردا دیدم کع طرف تو ماشین دوسپرش فوت شده و بی ابرویی شده

یکم بود متاهل بود رفته بود توی ماشین پسره توی پارکینگ اونم بخاطر سروصدا ماشینو روشن کرده بود دوتاشونو گاز گرفته بودخفه شده بودن

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

پس از اون استوریای ک هس که لینک میزاری میگه حرفتو ناشناس بهم بزن،از این لینکا بزار ،،استوریتم فقط بز ...

حالا فعلا ی ذره جلو چشمش نباشم ببینم حرکت بعدیش چیه😂

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂