2777
2789
عنوان

همه میگن قضاوت نکنین ولی

212 بازدید | 31 پست

سلام

قضیه پژمان‌جمشیدی میگم

همه از پژمان حمایت میکنن مگه مصون از هر خطای هس؟مگه کیه اصلا همه میتونن خطا کنن

دادگاهم براش چیزای اثبات شده که بازداشت کرده

بالاخره اون دخترم ادمه شاید راست میگه

شاید اتفاقی افتاده باشه،ولی من باور نمیکنم بزور بوده

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون که قبلا زیاد دیده شده از عشق به بازیگر و فوتبالیست از این کارها دخترها زیاد کردن 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

خودشون دیگرانو قضاوت میکنن بعد ژست خوب بودن میگیرن میگن قضاوت نکنید 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چرا این بحث تموم نمیشه؟! 

چرا سعی داری اقای جمشیدی رو گناه کار جلوه بدی؟ 

خیلی انسان شریفیه با شخصیت 

جدا از همه اینا ایشون وضع مالی خوب داره معروفه دس رو هرکی بزاره نه نمیگه متطقی نیست بعضیا میگن اینکارو کرده

تئوری اظهارات اول دختره گفته موقع رسون به خونه از مسیر منحرف شده اون اتفاق افتاده 

امروز شاهین صمد پور استوری گذاشته در مورد مصاحبه یه وکیل معروف از دختره 

دختره اونجا گفته رفته بودم دم خونشون رزومه کاریمو نشون بدم اون اتفاق افتاد

یه جای کار خیلی میلنگه 

چرا این بحث تموم نمیشه؟! چرا سعی داری اقای جمشیدی رو گناه کار جلوه بدی؟ خیلی انسان شریفیه با شخصیت ج ...

از کجا فهمیدی شریفه از رو فیلماش؟

من نمیتونم نطر بدم چون نمیشناسمش

دادگاهم الکی کسی بازداشت نمیکنه الانم موقت ازادا

تئوری اظهارات اول دختره گفته موقع رسون به خونه از مسیر منحرف شده اون اتفاق افتاده امروز شاهین صمد پو ...

مجازی که هر کی بزا خودش یه تحلیل میزاره.

من فقط چون بازداشتش کردن این نشون میده چیزی بوده احتمالا

از کجا فهمیدی شریفه از رو فیلماش؟من نمیتونم نطر بدم چون نمیشناسمشدادگاهم الکی کسی بازداشت نمیکنه الا ...

بله چرا به فریبا نادری نمبگم با شخصیت؟ 

چرا از دنیا جهانبخت تعریف نمیکنم؟ 

اتفاقا الکی بازداشت میکنن یکم که میبینن ادم بزرگ میشه میخان زمینش بزنن

هزاران ادم بیگناه اعدا، م شدن، ابد خوردن 

ببین دقیقاً همینه متاسفانه جامعه ما به یه سمتی داره سوق پیدا می‌کنه که همیشه جای متجاوز و اون کسی که مورد تجاوز واقع شده داره عوض میشه چند سال پیش توی یکی از کشورهای خارجی پسری یه مادر و بچه‌ای رو کشت و جالب اینه که کمپین تشکیل داده بودند که اعدامش نکنند بهش حبس ابد ندن و دادگاه ببخشدش فقط به خاطر اینکه قیافه خیلی قشنگی داشتشون پسری که قاتل بود من از همونجا فهمیدم ما میون یک عالمه مردمی زندگی می‌کنیم نه فقط ایران کلی دارم میگم کل جهان که از نظر عقل و هوشی واقعاً از سطح یک حیوان هم پایین‌ترند

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...