2777
2789

روانشناس

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اصلا شاید اوتیسم نبود ببین اول روانشناس چی میگه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس عزیزم. خوشحال میشم کمک کنم

این کودک دوسالو نیمشه دختره روانشناس کودک بردیم ۱۰ تا بازی باهاش کرد یکی و نصف تقریبا تونست پیش ببره باقی نه

ارتباط چشمی داره و تو چشممون نگاه میکنه میخنده حرف نمیزنه دستاشو مرتب تکون میده تا ۶ ماه پیش بیشتر الان کمتر شده

درک درستی از مسائل مثلا اینو بده این کارو بکن نداره اسم اغلب اشیارو نمیدونه 

گاهی به مامانش میگه بابا و بالعکس

هرچقد کودکی بزنش یا خودش ضربه ای بخوره فقط یه بغض چن ثانیه ای میکنه و تمام گریه نمیکنه

علاقه شدید به گوشی و اسباب بازی خیلی کم

این کودک دوسالو نیمشه دختره روانشناس کودک بردیم ۱۰ تا بازی باهاش کرد یکی و نصف تقریبا تونست پیش ببره ...

واکنش به اسمش چجوریه؟؟ 

صداش بزنی برمیگرده نگات کنه؟ حتی اگر بلد نباشه بگه بله. 

باهاش حرف بزنی چه واکنشی داره؟ 

وقتی بهش دستوری بدی چکا میکنه؟ مثلا بگی برو در رو ببند، از در فاصله داشته باشه یا نزدیک. 

توپ رو بزار روی میز، یا ساده تر، توپ رو بیار. 

واکنش به افراد غریبه چجوریه؟ مثلا من رو که تا حالا ندیده در دیدار اول چکا میکنه؟ ازم میترسه؟ جیغ میزنه گریه میکنه، یا ممکنه دستمو بگیره و باهام بره بیرون؟ 

وقتی مهمون میاد یا بری مهمونی، واکنش به مکان و افراد جدید چیه؟ 

واکنش به اسمش چجوریه؟؟ صداش بزنی برمیگرده نگات کنه؟ حتی اگر بلد نباشه بگه بله. باهاش حرف بزنی چه واک ...

گاهی بلافاصله گاهی هم بعد از چند بار تکرار اسمش برمیگرده

باهاش حرف بزنی فقط نگا میکنه لبخند میزنه

دستوراتو نه فقط دست بده و بای بای کن یه سری چیز جزئی

به غریبه جیغ نمیزنه ولی دستشو بگیره همراهی میکنه

فقط کنار مادرش میشینه

گاهی بلافاصله گاهی هم بعد از چند بار تکرار اسمش برمیگردهباهاش حرف بزنی فقط نگا میکنه لبخند میزنهدستو ...

یکی از اصلی ترین مشخصات اوتیسم، عدم واکنش به اسم، عدم ارتباط چشمی، حرکات کلیشه ای و تکراری هس. 

حرکات کلیشه ایی میتونه بال زدن، دویدن، راه رفتن، دست زدن، یا حتی گفتن یه آوایی باشه.