2777
2789

بعدش پولتو واریز میکنی صندوق درامد ثابت موردنظرتو خریداری میکنی و تمام ، هر ماه سودپولت میاد به حسابی که نعریف کردی ، فقط صندوقی رو بخری که نقسیم سود ماهیانه داره مانند همای آگاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش پولتو واریز میکنی صندوق درامد ثابت موردنظرتو خریداری میکنی و تمام ، هر ماه سودپولت میاد به حساب ...

اگه خونه بخوام ثبت نام کنم از چه طریقی هست؟ اپلیکیشنه یا سایته؟ حضوری نمیدونم کجاست

بعدش پولتو واریز میکنی صندوق درامد ثابت موردنظرتو خریداری میکنی و تمام ، هر ماه سودپولت میاد به حساب ...

هر ۱۰۰ملیونو چقدر میده؟ 

شما چند گذاشتی ماه چند میده بهت؟ 

هر ۱۰۰ملیونو چقدر میده؟ شما چند گذاشتی ماه چند میده بهت؟

اگه بانک بذاری ۲۴ درصد یه ساله ، هر ۱۰۰ تومن رو ماهیانه ۲ تومن میده ، اما اینا هر ۱۰۰ تومن رو حدودا ۳ تومن میدن ماهیانه که در سال ۱۲ تومن به نفعت هست اگه صندوق بذاری

مطمئنه عزیزم ، کارگزاریهای بورسی که گفتم زیرنظر سازمان بورس و اوراق بهادار و بانک مرکزی فعالیت میکنن

شما حضوری رفتید؟ 

من طلامو فروختم پیگیرش میشم حتما اگه مشکب خوردم میام ازتون میپرسم اینجا 

ممنون از راهنمایتون

اگه بانک بذاری ۲۴ درصد یه ساله ، هر ۱۰۰ تومن رو ماهیانه ۲ تومن میده ، اما اینا هر ۱۰۰ تومن رو حدودا ...

اگه بدونم حضوری کجاست حضوری میرم 

چون یکمی میترسم پشت گوشی اشتباهی بزنم پولم  به باد بره استرس میگیرم

اگه بدونم حضوری کجاست حضوری میرم چون یکمی میترسم پشت گوشی اشتباهی بزنم پولم به باد بره استرس میگیرم

اگه تهران و یا شهرهای بزرگ هستی ، سرچ کن ببین شعبه ی کارگزاری آگاه و یا کارگزاری مفید شهرتون کجاهاس