2777
2789
کدوم بانک میخوام بدونم درصدش بیشتره

اکثر بانک ها مثل هم هستن

من بانک مسکن گذاشتم شیش ماهه ۱۸ درصد سود میده و هر ماه هم اوراق میده که اونم میفروشم میشه سود روی هم میشه ۲۵ درصد

خدایا شکرت بابت همه چیز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک شهر سودش بیشتره ولی میخوای خیالت راحت باشه بانک ملی بزار چون بانک دولتیه

شما می‌دونی بانک شهر چقدر سود میده 

فامیل ما به من گفته 80 میلیون گذاشتم ماهی 20میلیون سود میده ولی من میگم الکی میگه آخه اصلا نداریم همچین چیزی 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
۲۵درصد یعنی ماهی چند؟ اوراق چیه نمیدونم

۱۰۰ میلیون ماهی ۲۵ درصد تقریبا ۲ میلیون و ۱۰۰ بهت میده 

اوراق خود بانک بهت میده میگی لازم ندارم همونجا واست میفروشه و پولش میاد بحسابت

خدایا شکرت بابت همه چیز...

کارگزاری مفید درسته خوبه ولی شما از تورم جا مبمونی

کار گزاری دولتی نیست؟ فکر نکنم اینطرفا این بانکو دیده باشم

درسته ولی وقتی قسط دارم نمیتونم بدم مجبورم اینکارو بکنم

مکه میشه چنین چیزی دروغ میگه

منم میگم نمیشه ولی خیلی اصرار داشت که چرا من همچین کاری کردم من کلی خندیدم ولی اون جدی بود 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
یکی از اشناهام ملت ۶۰۰گذاشته ماهی ۱۰ملیون

منم همین و میگم حتی گفتم 800گذاشتی گفت نه بابا 80 

😅چقدر مردم دروغ میگن الان

انقدر جدی بود من به خودم شک کردم 😂😂