2777
2789
عنوان

عکس چت رو میذارم توروخدا بگین منظورش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 58 پست
ادم متاهل که استوری بقیه رو ریپلی میزنه چی؟بعضیا بدون هیچ دلیلی قلب میفرستن برای تشکر شما خوشت نمیاد ...

میگم اینارو ولش 

هیج راهی نداره دایرکت پاک شده رو برگردوند؟ اخه کل دایرکتو پاک کردم میخوام برش گردونم پیامم رو پاک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش گفتم چرا قلب دادیاینو فرستاد🙏🙏🌹

خب داری خودت ادامه میدی 

میتونستی تموم‌ کنی بحث رو ولی نکردی 

من چیز بدی تو حرفاش ندیدم هرچی بود از طرف شما بود 

وای چرا قلب فرستادی وای چرا به زنت میگم و فلان 

اونکه چیزی نگفت شروع کننده شما بودی

میگم اینارو ولش هیج راهی نداره دایرکت پاک شده رو برگردوند؟ اخه کل دایرکتو پاک کردم میخوام برش گردونم ...

نه عزیزم نمیشه 

دیگه اینکارا نکن دختر خوب 

شما ازدواج کردی زشته این کارا عزیز 

نه عزیزم نمیشه دیگه اینکارا نکن دختر خوب شما ازدواج کردی زشته این کارا عزیز

ای بابا 

میگم نکنه اون خواننده بره همه جا پر کنه من اینارو دادم؟ به گوش مردم‌محلمون برسه😔😔😔

پیجمو از دسترس خارج کنم؟

نمیگه نگران نباش چیز خاصی نبوده تو هم ب شوهرت بگو این اتفاق رو از جای دیگه نشنوه

واییی شوهرم منو میکشه 

میگه اصلا چرا ریپلایش کردی یاچرا جواب میدادی همش 

از اون مردایی که همیشه مقصر منو میدونه مثلا من پبجم بازه یه مرد غریبه فالوم کرد منم بک دادم اون مرده همش استوری هامو ریپلای میکرد شوهرم گفت بلاکش کن تقصیر توعه😐

بعدشم من به این خواننده خیلی حرفای بدی زده بودم😔😔😔واسه همین میترسم بره بگه

ما ک‌چتی ندیدیم ولی انقد سریع اسنوری کسی رو ریپلای نکنین و مردا رو فالو نکنین . شما بنظر میاد خیلی سریع واکنش نشون میدین پس بهتره از اینستا کمی دور باشین

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من کی گفتم آدم درستی نیست؟اتفاقا ظاهرا ادم درستی بود فقط از این حرکتش توقع نداشتم

شما اول ریپلای زدی

چه حرکتی زده اون بنده خدا 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨