2777
2789
عنوان

عکس چت رو میذارم توروخدا بگین منظورش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بیشتر پیگیری بودین تا ایشونوقتی میدونید ادم درستی نیست چه لزومی داره استوریشو ریپلا کنی

من کی گفتم آدم درستی نیست؟اتفاقا ظاهرا ادم درستی بود فقط از این حرکتش توقع نداشتم 

من کی گفتم آدم درستی نیست؟اتفاقا ظاهرا ادم درستی بود فقط از این حرکتش توقع نداشتم

بنظرم پیامتو پاک کن تا ندیده

از نظر من هیچ واکنش عجیب نداشت

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

خودت خوشت میاد ادامه بدی 

چرا استوری مرد رو ریپلی میزنین اون هر جوابی بده حالا بعدم میپرین بهش،خب شروع کننده شما بودی ن اون 

کسی با ی قلب فرستادن هم خیانت نمیکنه یا لاس نمیزنه 

فکر میکنم خودت رو بالا میبینی حس میکنی طرف ازت خوشش اومده 

کم سنی؟ اینکارا خیلی زشته 

خودت خوشت میاد ادامه بدی چرا استوری مرد رو ریپلی میزنین اون هر جوابی بده حالا بعدم میپرین بهش،خب شرو ...

از نظر من یه آدم متاهل در جواب به کسی قلب بده حس میکنم خیانته یا لاس 

حالا نمیدونم درسته یا نه

از نظر من یه آدم متاهل در جواب به کسی قلب بده حس میکنم خیانته یا لاس حالا نمیدونم درسته یا نه

ادم متاهل که استوری بقیه رو ریپلی میزنه چی؟

بعضیا بدون هیچ دلیلی قلب میفرستن برای تشکر 

شما خوشت نمیاد اینارو ببینی استوری مرد رو ریپلی نزن تا شاهد همچین حرکات نباشی عزیزم