2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون عمل کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 148 پست
سلام گلم چه عملی کرده؟ بگو تا قشنگ راهنماییت کنم

ناخنک 

یکی از اعضای خانواده ام عملش کرده 

چون متخصص هست و اتفاقا خیلی هم هواش داشته و پول خیلی کمی ازشون گرفته

پول ویزیت و اینا هم که هیچی 

درسته دیگه باید تشکر کنن ببخشید اون زحمت کشیده میخوای از شما تشکر کنن

نه نمی‌خوایم تشکر کنن ولی هی تو گروه می‌نویسن کاش بقیه می فهمیدن 

جاریم اگه راضی بود تو گروه جواب تشکر اینا رو میداد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطف و انسانیت عروس هست ولی قطعا پسرشون وظیفه دارن برن و رسیدگی کنند چه کاری از بیماری مادر مهمتره

دخترشون وظیفه داره 

این عمل چیزی نیست ولی چند سال پیش کمرش عمل کرد همین جاریم بصورت داوطلبانه از یه شهر دور اومد 

اونموقع خونشون دور بود 

خونه زندگی و شوهر و بچه رو ول کرد اومد دو ماه از مادر شوهرم پرستاری کرد که دیسک کمر گرفت همونموقع .یکی دیگه از جاریام هم یه ماه رفت کمک کامل .منم اونموقع دوره عقد بودم و چهارشنبه پنجشنبه جمعه ها شوهرم میومد منو می‌برد کار می‌کردم مثلا جاریم ناهار میپخت من ظرفا میشستم جارو هر روز می‌کشیدم حتی جورابهاو شورت  برادر شوهر مجردم میشستم 

ولی خب چند وقت پیش خونشون بودم مادر شوهرم برگشت گفت من عمل کردم فقط فلانی همین جاریم که میگم بدردم خورده بقیشون هیچی 

درصورتی که خدا شاهده من چقدر کمک کردم بقیه کمک کردن 

ولی نمی بینن 

درسته این حرف ها ولی من همیشه با خودم میگم پس چجوری ارزش خودمو حفظ کنم؟! میدونی آدم باید برا خودش ار ...

دقیقا 

لطفا کامنت های که می‌زارم برای بقیه تو همین تاپیک رو بخون تا بفهمی من چی میگم 

من یادمه پارسال داشتم درس میخوندم تو خونشون 

مادر شوهرم اومد گفت بیا فلان کارو کن 

من رفتم انجام دادم گفتم امتحان دارم باید زود برم بخونم گفت وظیفت هست 

هر چی باشهآخه راهی نداریننیم ساعت اندازه یه مسیر تو شهریهمن نمیگم باید بری کمک بشوری و بپزی ولی یه ع ...

نه بی مهری نیست خودم براش نوبت عمل گرفتم یکی از اعضای خانواده ام براش عمل کرده و فقط خصوصی عمل می‌کنه اما بخاطر من دولتی عمل کرد مادر شوهرم رو و خیلی هم احترام داشته و کلی هواش داره تو بیمارستان .

حتی میخواستم همراهش برم که پسرش گفت نیاز نیست بیای کارمون زود میشه برمیگردیم 

بعد دیگه هر روز زنگش میزدم ولی شوهرم نبود نمیشد برم چون شهرمون کوچیک هست اسنپ گیر نمیاد و تاکسی هم بخوام بگیرم اونا روستا هستم باید از همه جاهای خلوت رد بشه من میترسم 

مسئله حسادت سرکارکردن جاریه عزیزم؟ حس میکنم زرنگه جاریتون. منم وقتی میرم خونه مادر یا خواهر شوهرم می ...

حسادت سر کار کردن 😐😐

حالت خوبه ؟؟

نه ایشون خیلی خود شیرین هست خیلی میخواد خودش دخالت کنه تو کارا 

ظرفایی که من و شوهرم غذا خوردیم پا میشه فورا میشوره در صورتی که خودم می‌شورم این چه کاریه می‌کنه 

اسی من عقد بودم بیمارستان بستری شدم خانواده شوهرم اصلا نیومدن عیادتم نه بیمارستان نه وقتی اومدم خونه ...

دقیقا همه چیزا که گفتی منم تجربه کردم 

من مریض میشم با همسرم. فقط زنگ میزنن به همسرم سراغش میگیرن و خداحافظ 

انگار من وجود ندارن 

تا قبل از دو ماه پیش من هر هفته به مادرشوهر و خواهرشوهرم زنگ میزدم احوال پرسی 

خاک بر سرم حیف شارژام 

ولی تا حالا یه بار اونا زنگ نزدن بهم بقران 

مگه اینکه زنگ بزن به پسرشون جواب نده مجبور بشن زنگ بزنن به من 

تا حالا منو دعوت نکردن ینی نه من 

بلکه همه جاریام 

ولی وقتی میرم اونجا می بینم مادر شوهرم گوشی دستش هست و زنگ میزنه به جاریم میگه چه خبر چه می‌کنی بیا خونه دلم برات تنگ شده 

خب پس اونم باید متقابل اینکار انجام بده 

وقتی پنج شیش تا عروس رفتارشون مثل کنه و فقط همین جاریم شورش رو در آورده پس مشکل من نیستم 

فک کن مادرت عمل کنه نری پیشش😐

شما چی فکر میکنید پیش خودتون 

شوهر من بچه مامانی هست کاری برای پیش اومد رفت خارج از شهر اصلا خونه نبود من ندیدمش ولی روزی دو هزار بار زنگ مامانش میزنه میگه ببخشید نتونستم بیام هنوز 

عزیزم ظاهرن شما حسودیتون شده که از جاریت تعریف میکننددست اونام درد نکنه که تشکر میکنند

حسودیم نشده دلم براش میسوزه چون همین چند ماه پیش کمر درد گرفته بود به حد اینکه عین پیرزن ها خم شده بود 

اونم زن 30 ساله که اوج جوونیش هست 

دقیقا همه چیزا که گفتی منم تجربه کردم من مریض میشم با همسرم. فقط زنگ میزنن به همسرم سراغش میگیرن و خ ...

دقیقا

محبت محبت میاره

تازه شما زنگ میزنی، خب مسیر هم بده تنهایی نمیتونی بری وگرنه میرفتی

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40