2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون عمل کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2853 بازدید | 148 پست
تقصیر خودشه می‌دونی چرا ‍؟فکر کن عصر جاریم از خونشون میاد خونه مادرشوهر و من اونجا هستم و هنوز ظرفای ...

مسئله حسادت سرکارکردن جاریه عزیزم؟ حس میکنم زرنگه جاریتون. منم وقتی میرم خونه مادر یا خواهر شوهرم میبینم کار داره زود پامیشم کمکشون. 

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر خودشه می‌دونی چرا ‍؟فکر کن عصر جاریم از خونشون میاد خونه مادرشوهر و من اونجا هستم و هنوز ظرفای ...

وا شمااز اون ور بوم افتادی دیگه میخوای سالگردشون بگیری اگه بخوای بشوری میشوری تا عصر گذاشتی معلومه نمیخوای انجام بدی

اسی من عقد بودم بیمارستان بستری شدم خانواده شوهرم اصلا نیومدن عیادتم نه بیمارستان نه وقتی اومدم خونه

مسافرت زیارتی میرفتم زنگ میزدم خدافظی میکردم ولی تو سفر اونا به شوهرم زنگ میزدن ولی با من صحبت نمیکردن

خیلی بی مهری های دیگه دیدم ازشون

الان منم همینجوری شدم مادر شوهرم مریض میشه نمیرم عیادت. میرن مسافرت زنگ نمیزنم خواهر شوهرم زایمان کرد نرفتم بیمارستان. دلیل کارامم به شوهرم گفتم و میدونه

من از زندگی شما خبر ندارم ولی اگه بی مهری دیدی شما هم نکن بذار هر چقد میخوان گله کنن

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توام توی شخصی ازش تشکر کناینو گفتم بگی بخاطر ته حرفای خواهرشوهرت بود

جاریم مدتیه با من سرد رفتار می‌کنه قبلا خیلی با هم خوب بودیم الان دیگه می‌خوام کم محلشون کنم ..

فکر نکنید من شمرم بخدا منم مثل اون بودم ولی دیگه به جایی رسید که تحمل نداشتم 

ولی اون صبور هست و خونشون هم نزدیک هم 

ینی نمیشد یه عیادت یک ساعته برید؟

بخدا روزی که عمل داشت قرار بود من برم ولی گفتن نمی‌خواد بیای 

همون روز خیلی زنگ زدم بعدش دیگه به همسرم گفتم بریم کار واجب پیش اومد دو سه روز کلا خونه نبود 

الانم زنگ زدم بهش گفتم بریم شبی خونه مامانت 

گفت فردا میریم 

ولی جاریت خیلی عاقله می‌دونه شوهرش شمره اونجوری توجه خانوادشو جلب می‌کنه بعدا اگ مشکلی براش پیش بیا ...

آره همشون پشتش هستن حتی شوهر من 

ولی مهم نیست 

دو ماه پیش که جاریم از کمر درد تو سن 30 سالگی خم شده بود و نمیتونست راه بره می‌دیدی این حرف رو نمی دی 

خودش میخواد کار کنه !

وگرنه پرستار بگیرن

دخترش که وضعش خوبه 

من جاریام زایمان میکردن مادر شوهرم تا ده روز بیست روز اصلا دیدن این زن و بچه نمی رفت اینا خودشون میومدن 

میگه کلا نیم ساعت فاصلشونهاین پسر دیگه نوبره والانه به اون شوری شور نه به این بی نمکی

عزیز دلم همسرم بشدت مامانی هست میگم کار واجب پیش اومده دو سه روز اصلا خونه نبود ندیدمش میفهمیییی؟

روزی صد بار زنگ میزنه مامانش تصویری حرف میزنه