2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون عمل کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2853 بازدید | 148 پست
خوبه که قدرشناسن ولی کاش تیکه نمینداختن میگه گفتن کاش از بقیه هم خیر میرسید! اون که دخترشه مرخصی نگر ...

دقیقا .

ما هم میدونیم جاریم اسیر هست و الان خودش هم راضی نیست چون داره اذیت میشه ولی مجبوره 

و قدر نمی‌دونن اینا فقط زبونی هست 

من خودم هزار بار دیدم هزار طعنه جلو من و بقیه به اون هم زدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه واقعا دست جاریت درد نکنه دوم وظیفه شما و همسرتون هم هست ک برید آدم نباید زنک بزنن ک شما بر ...

من وقتی مریض میشم هیچ وقت مادرشوهرم زنگ نمیزنه ولی به اون جاریم زنگ میزنه پس الانم برعکس هست 

من وقتی مریض میشم هیچ وقت مادرشوهرم زنگ نمیزنه ولی به اون جاریم زنگ میزنه پس الانم برعکس هست

عزیزم اگه همه آدم‌های دنیا اینجوری رفتار کنن پس فرق بین آدم فهمیده و نفهم چیه 

بین خوب و بد چیه

مادر بزرگم میگه ت محبت کن اصلا بنداز ت آب دریا 

پیش خدا هیچ وقت گم نمیشه

شوهرتم شهر دیگست که نتونسته نیم ساعت حضوری بره به مادرش سر بزنه؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
چهار پنج ساعت دوره نه نمیتونه چون شاغل هست

آها 

حالا اگه آدم خوبیه همینجوری میخوای 1 روزم تو برو 

اگه نه که ول کن اصلا برات مهم نباشه توم تشکر کن 

بگو میخواستی بیای ولی نشده کار برات پیش اومده 

همین دیگه چیزی نگو 

قدر دان خوبه ولی نه فقط زبانی تو عمل میتونن بقیه هم برن سر بزنن کمک بدن یا جور دیگه برای اون جاری جب ...

تقصیر خودشه 

می‌دونی چرا ‍؟

فکر کن عصر جاریم از خونشون میاد خونه مادرشوهر و من اونجا هستم و هنوز ظرفای ناهار نشستم چون مثلا حالم خوب نبود و گذاشتم برای عصر 

بعد اون تند تند پامیشه می‌ره ظرفا رو میشوره تا بگن آره اون خوبه این طرفا نشست 

درصورتی که واقعا من می‌خوام پاشم بشورم اما این باعث میشه اونا فکر کنن بقیه بدن ولی این چقدر خوبه 

تقصیر خودشه چون کاری کرده که شده وظیفه اش 

هر چی بشه هر کاری بخوان کنن میگن آره فلانی هست 

عزیزم اگه همه آدم‌های دنیا اینجوری رفتار کنن پس فرق بین آدم فهمیده و نفهم چیه بین خوب و بد چیهمادر ب ...

درسته این حرف ها ولی من همیشه با خودم میگم پس چجوری ارزش خودمو حفظ کنم؟! میدونی آدم باید برا خودش ارزش هم قائل بشه نباید کاری کنه عزت نفسش بره زیر سوال خیلیا اینجوری عادت میکنن و میگن فلانی بلا نسبت گاوه ما هرچی بهش بگیم هرکار بکنیم بازم اون میاد کمکمون میکنه پس ولش کن..... 

جراحی آنچنانی نیست یه عمل ساده سرپایی هست

هر چی باشه

آخه راهی ندارین

نیم ساعت اندازه یه مسیر تو شهریه

من نمیگم باید بری کمک بشوری و بپزی ولی یه عیادت هیچی نیست که همونم نکردین

قبول کن واقعا بی مهری کردین