2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دعا کن با دل خوش امسال برم شهرستانمون با غصه نه دردم حل بشه بعد بریم

ایشالا عزیزم. 

من ۱۵ سال تهران بودم دوسش نداشتم الان جوگیر شدم میگم نکنه اشتباه کردم

برای منم دعا کنید بزودی برم شهرستانمون کنار پدر و مادرم🥹🥹

من بعد ۲۵ سال برگشتم شهرمون 

دیگه خیلی وابسته بهشون نیستم بیشتر برا خونه بهتر و رفت و آمد جاده اومدم 

هیچکس ندارم فقط تابستون یک هفته و عیدنوروز هم دوهفته میرم پیش خانواده

وای چ سخت من هر دو هفته میومدم شمال ولی واقعا سخت بود جمع کردن چمدون و رفت و آمد. تداخل درس بچه ها تایم ترافیک همه و همه 

ایشالا عزیزم. من ۱۵ سال تهران بودم دوسش نداشتم الان جوگیر شدم میگم نکنه اشتباه کردم

نههه خوب کاری می‌کنی اصلا پشیمون نشو 

شهرستان آدم واقعا یک چیز دیگه اس 

ما هم تهرانیم من دلم میخواست از اول تو شهرستانمون باشیم برام شد حسرت اگه به من باشه همین امروز دوست دارم بریم 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

نههه خوب کاری می‌کنی اصلا پشیمون نشو شهرستان آدم واقعا یک چیز دیگه اس ما هم تهرانیم من دلم میخواست ا ...

منم سالها منتظر امروز بودم الان نمیدونم چون شاید دست تنها دارم دو تا بچه رو هندل میکنم شوهرم نیس خسته م اینجوری شدم