2777
2789
عنوان

کیک تولد پسرمو بیاید ببینید توروخدا خراب کاری کردم یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس دخترم درست کرده بودم خودماینم لج کردی گفت باید تو درس کنی

عکس کیکه دیگه پست اول بزارین چه کاریه آخه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
مگه چند کیلو خریدی😐

تو شهر ما کیلویی۴۵۰تومن زیر ۳ کیلو هم نمیزنن

چهار پنج کیلو بخری دو سه تومن میوفته 

منم تولد پسرمه چند روزه دارم برنامه می‌چینم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مهم طعمشه، خیلی ام نمیخواد کمالگرا باشی. مهم نیته

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
تو شهر ما کیلویی۴۵۰تومن زیر ۳ کیلو هم نمیزننچهار پنج کیلو بخری دو سه تومن میوفته منم تولد پسرمه چند ...

نه بابا اینجا نیم‌کیلویی هم هست

من برای خودمون زیر ۱کیلو نهایت ۱کیلو میخرم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
تو شهر ما کیلویی۴۵۰تومن زیر ۳ کیلو هم نمیزننچهار پنج کیلو بخری دو سه تومن میوفته منم تولد پسرمه چند ...

یا خدا اینجا کیلویی ۱۷۰ تومنم پیدامیشه!!!البته ک کیفیت نداره ولی گردنترینش همون ۳۵۰ تومنه

شما که حرفه ای نیستید و مهمان دعوت می کنید ریسک نکنید

مهمون زیاد ندارم خانواده خودم و‌شوهرمیم

کیکامم اکثرا خوب میشه یه وقتایی هم نه

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

نه بابا اینجا نیم‌کیلویی هم هستمن برای خودمون زیر ۱کیلو نهایت ۱کیلو میخرم

خب درسته، وقتی تم بخوای داشته باشی اون فرق می‌کنه 

کیک ساده خب هست...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

نه بابا اینجا نیم‌کیلویی هم هستمن برای خودمون زیر ۱کیلو نهایت ۱کیلو میخرم

منظور سفارش طرح دلخواهه. هیچ جا زیر ۳ کیلو سفارشی قبول نمیکنن. ایشونم لابد تعداد مهموناش بالا هستن که بالای ۳ کیلو سفارش دادن. 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…