2777
2789
عنوان

کیک تولد پسرمو بیاید ببینید توروخدا خراب کاری کردم یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا اینجا کیلویی ۱۷۰ تومنم پیدامیشه!!!البته ک کیفیت نداره ولی گردنترینش همون ۳۵۰ تومنه

نه اینجا کیفیت عالیه 

دو سه تا قنادی پرسیدم همین حدود بود...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من پارسال برا پسرم یه کیک سفارش دادم چون فقط خودمون بودیم حدودا ۱ کیلو و نیم میشد وقتی رفتم بیارمش وزنش کرد گفت ۳ کیلو و ۴۰۰ گرم اصلا شاخ در آوردم گفتم کیک به این کوچیکی مگه میشه اینقدر سنگین باشه

خلاصه نگو برای تزیینش از توپهای شکلاتی خیییییلی سنگین استفاده کرده بود و اینجوری کلی پول از من گرفت

خب درسته، وقتی تم بخوای داشته باشی اون فرق می‌کنه کیک ساده خب هست...

انقدر تعداد شیرینی فروشی زیاده و تنوع ویترینشون بالاست که نگو

من گاهی تا ۲و ۳کیلو هم سفارش نمیدم میرم میخرم

اتفاقا تولد پسر منم هست تم خاصی نداریم ولی گفتم پاییزی بخرم زرد و نارنجی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بعد چجوری وقت داری تاپیک بزنی بمونی تا عکس تایید شه ولی خامه عوض نکنی

اینو داری بااون مقایسه می‌کنی 

ف کنم هیچوقت کیک درس نکردی 

چون خامه ش رنگی بود کلی کثیف کاری داره

فقط حیدر امیرالمومنین است💚

انقدر تعداد شیرینی فروشی زیاده و تنوع ویترینشون بالاست که نگومن گاهی تا ۲و ۳کیلو هم سفارش نمیدم میرم ...

منم همیشه ویترینی میخرم خوشگل هم هستن 

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎