2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه یه چیزی یادگرفتین میگین به تو ربطی نداره مگه میشه ربط نداشته باشه خواهرشه ها

نه پس به حرفای شما گوش بده بره چغولی خواهرشو بکنه باباش گوش تا گوش سرشو ببره. 

همونطور که ما حق نداریم به یکی بگیم چرا غذا خوردی همونطور هم حق نداریم بگیم چرا رابطه داشتی چرا خودارضایی کردی و هر گونه چرای دیگه.بدن خودشه گناه خودش

خداکنه پس چرا گوگل از رابطه گفته

تو گوگل  چرت و پرت زياد مينويسه

ممكنه دكتر براش نوشته

يا كسي بهش گفته بخره واسه رفع مشكلي چيزي

چرا سريع نتيجه گيري ميكنين

اصلا از خودش بپرس اول

نميخواد بري ب همه بگي

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

یعنی چی یه کلمه یاد گرفتین ب ط ربطی نداره چرا ربط داره وقتی ممکنه خواهرش تو خطر بیفته یا گناه کنه ...

هزار جور دزدی و جنایت انجام میشه تو کل دنیا فقط گناه اومد رسید به لای پای خانما؟ اگه خطری بود طرف خودش وسایل رو تهیه نمیکرد. حداقل ای کاش یکم سواد داشتین

من نگرانم سنش کمه خانم

بازم به تو ربطی نداره دوستی خاله خرسه ست این چیزا

اگه محرم بودی کارذاشت باهات حرف میزد

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

نه پس به حرفای شما گوش بده بره چغولی خواهرشو بکنه باباش گوش تا گوش سرشو ببره. همونطور که ما حق نداری ...

خواهرشه

بازخواستش نکنه تو این سن چیکار کرده؟؟؟؟؟ 

مگه میشه! 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یعنی چی که میگید به تو ربط نداره 

دور از جون خواهر ایشون خدای نکرده اگر مشکلی براش پیش بیاد، حامله بشه، بیماری بگیره و... دردسر و مشکلش برای خانواده اش خواهد بود