2777
2789
عنوان

سمت شما خنچه برون برای بله برون هست یا عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 17 پست
انشاالله به زودی جشنت بر پا بشه . چند وقته عقدی ؟ ببخشید میپرسم وام ازدواجی گرفتی ؟ اگر آره چقدر طول ...

وام رو پارسال گرفتم دوساله عقدم.چندماه طول کشید تا وام بدن.ولی چون عروسیم تایمش مشخص نبود طلا خریدم.مث این ک قراره وام ازدواج ب جای نقدی،کالای ایرانی بدن شنیدم مطمئن نیستم

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

وام رو پارسال گرفتم دوساله عقدم.چندماه طول کشید تا وام بدن.ولی چون عروسیم تایمش مشخص نبود طلا خریدم. ...

کار خوبی کردی مبارک سهم خودت برداشتی یا باهم ؟ آخه میگن ۳۰۰ماله زنده امتیازشو داره .عزیزم خودتو سرگرم کن بیرون برو مرتب تا کمترراذیت بشی .اره شنیدم هنوز مشخص نیست گفتن قصد داریم توسعه بدیم وام ازدواجی رو خدا بخیر کنه اینها هر وقت یه چیزی رو توسعه میدن ملت بدبخت تر میشن😁😁😁مردم نیاز به نقدینگی دارن شاید یکی کالا نخواد بخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی مبارک سهم خودت برداشتی یا باهم ؟ آخه میگن ۳۰۰ماله زنده امتیازشو داره .عزیزم خودتو سرگر ...

قربونت عزیزم اره باشگاه میرم و واسه نظام مهندسی میخونم با این حال سخت میگذره دیگه کاریش نمیشه کرد.امیدوارم همیشه موفق باشین و خوشبخت باشین عزیزم

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️