من یکی از فامیلامون هست شوهرش ده سال از خودش کوچیکتره. ولی در ظاهر اصلا بهش نمیخوره. آقا قیافه اش خیلی بیشتر از سنش میخوره. بعد این زن کلا با فامیلای پولدارشون میچرخه انقد ریخت و پاش میکنه یه خوراکیایی میگیره گرون قیمت خارجی لباس تند تند میخره وسایل خونه اش همه گرون البته همه تش قسطی میخره لوازم ارایش حتا. ناخن کاشته مژه کاشته ابرو میکرو و مرتب ارایشگاه... یعنی یه زندگی پرخرج لاکچری اونوقت فکر میکنید حقوق شوخرش چقده. کلا ۲۵ تومن. شوهرش کارگره از صبح تا شب مث سگ کار میکنه دو شیفت. هرچی هم میاد تو حسابش مستقیم میزنه به حساب زنش بعد واسه یه نخ سیگار یه ساعت التماس میکنه زنه بهش پول بده. زنه جلوی جمع شده حتا به شوهرش فحش میده انقد هیچی حسابش نمیکنه. بعد آقا بنده خدا قند داره انسولین باید بزنه پول برا دوا دکتر خودشم نمیمونه. همیشه لباسای کهنه میپوشه قیافه اش همیشه خسته و بدبخت. تمام دندوناشم ریخته. جرات حرف زدن با زنشم نداره. یعنی هر وقت نگاهش میکنم دلم برا این بدبختی اش میسوزه.
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر