2777
2789
عنوان

دیروز رفتم ان تی انجام دادم❤️🌱بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست
با نی نی دعا کنید برا منم مشکلاتم حل شه دخترمم طوریشنباشه امروزمیبرمش دکتر

انشاالله که همه چی خوب پیش میره و همه چی درست میشه❤️❤️

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است🙂🤞🏻کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

چه قشنگ گفتی انشالله انشالله بچه خودت هم سالم به موقع بیاد تو بغلت

مرسی اجی ، توکل به خدا😔🌱❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است🙂🤞🏻کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر دخترم کلا تا اخر لگن درد شدید داشتم پله خیلی بده ولی اروم برو بیا دکتر دارو نداد برا عفونتت

ممنون از دلگرمیت❤️

گفت پماد واژینال استفاده کن اما چون سه ماه اول بودم فقط یک شب زدم ترسیدم گفتم بزار بچم بزرگتر بشه بعد بزنم 

از امشب می‌خوام استفاده کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون از دلگرمیت❤️گفت پماد واژینال استفاده کن اما چون سه ماه اول بودم فقط یک شب زدم ترسیدم گفتم بزار ...

پس دارو استفاده کن و اصلا نگران نباشو استرس نداشته باش ان شالله فندوق خوشگلتو به سلامتی بغل بگیری

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣

بسلامتی عزیزم مبارکه

خداروشکر همه چی خوب بوده

خدا کنه منم طول سرویکسم خوب باشه

چون خیلی وقته سونو نرفتم استرس دارم 🥲

یه دردایی هم مثل تو دارم اونا هم مضطربم کردن

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس دارو استفاده کن و اصلا نگران نباشو استرس نداشته باش ان شالله فندوق خوشگلتو به سلامتی بغل بگیری

مرسی عزیزم ، خدا از دهنت بشنوه♥️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسلامتی عزیزم مبارکهخداروشکر همه چی خوب بودهخدا کنه منم طول سرویکسم خوب باشهچون خیلی وقته سونو نرفتم ...

فداتشم اجی ممنون♥️♥️

قربونت

خوبه انشاالله همه چی

با دوستم که بهداشته حرف زدم گفت دردات بخاطر عفونت واژنته و اینکه من چندشب پیش از پله افتادم دردام بیشتر شدن 

حالا پمادمو استفاده کنم انشاالله خوب بشم

برا بعضیا پرسیدم این دردا طبیعی بودن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتشم اجی ممنون♥️♥️قربونتخوبه انشاالله همه چیبا دوستم که بهداشته حرف زدم گفت دردات بخاطر عفونت واژن ...

مرسی انشالله

خب سعی کن عفونتو درمان کنی هرچه سریعتر

اوف چرا از پله افتادی؟ خیلی مواظب باش ❤️❤️

الان با این تفاسیر ان تی تاریخ زایمان طبیعیتو چندم زده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی انشاللهخب سعی کن عفونتو درمان کنی هرچه سریعتراوف چرا از پله افتادی؟ خیلی مواظب باش ❤️❤️الان با ...

آره از امشب شروع میکنم♥️

پله خیس بود منم صندلام زیرش شن بود پام لیز خورد از پله افتادم داغون شدم از اون روز دردم بیشتر شده ...

مراقبم♥️

دکتر تاریخ زایمان رو نزده تو سونو ولی آنلاین زدم تاریخش ۱۸ اردیبهشت بود ، سزارین میشه ۸ اردیبهشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره از امشب شروع میکنم♥️پله خیس بود منم صندلام زیرش شن بود پام لیز خورد از پله افتادم داغون شدم از ا ...

وای عزیزم.. انشالله دردش زودتر بره

اها ۱۸ اردیبهشت.. حالا دقیق ۸ نمیشه

یه دکتر ۸ میگه یه دکتر ۴ میگه مثلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای عزیزم.. انشالله دردش زودتر برهاها ۱۸ اردیبهشت.. حالا دقیق ۸ نمیشهیه دکتر ۸ میگه یه دکتر ۴ میگه م ...

فداتشم♥️

آره منم گیج شدم والا ، مریض دیروزش که خودش سزارینش کرده دخترعمو شوهرمه ازش پرسیدم گفت من بخاطر بریچ بودن زود زایمان کردم نمی‌دونم دقیقا چند هفته سزارین انجام میده ولی انگار ۳۸ هفته انجام میده 

گیج شدم بخدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتشم♥️آره منم گیج شدم والا ، مریض دیروزش که خودش سزارینش کرده دخترعمو شوهرمه ازش پرسیدم گفت من بخا ...

بیخیال اخه اونش مهم نیست

به اخراش برسی بلخره یه روز سز میکنه دیگه چه فرقی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیخیال اخه اونش مهم نیستبه اخراش برسی بلخره یه روز سز میکنه دیگه چه فرقی میکنه

می‌خوام مدت انتظار رو بسنجم😂

۳۸ هفته سزارین می‌کنه:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ول کن بابا الانو بچسبمیشه همون اوایل اردیبهشت دیگه

مهم نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40