2777
2789

سلام

دیروز ان تی انجام دادم 

جفتم قبلا متغییر بود ، الان ثابت شده و خلفیه 

طول سرویکس ۴۰mm

Nb مشاهده شده 

Nt ۱.۳۴ بود

سن بارداری ۱۲ هفته و دو روز ، الآن من سن بارداریمو از ان تی حساب کنم یا سونو های قبلی؟؟؟

ان تی یکروز جلوتره!

بچمم پشت کرده بود🥲😂 از فرمش گفت احتمال دختر میدم

عکسشو میزارم

درد دهانه رحم دارم حس کشیدگی دارم اون ناحیه که به کشاله ران و بین پاهام میزنه با دل درد پریودی و گاهی هم بچه منقبض میشه که دکتر شبی یدونه شیاف پروژسترون ۴۰۰ داد

بنظرتون به موقع دنیا میاد؟😔سابقه زایمان زودرس دارم اما ۳۴ هفتگی

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه. طبق ان تی حساب کن. بچه اولت چیه؟

مرسی مهربون ❤️🌱

آها پس خوبه😍😂یروز جلو افتادم🤪

پسره اولی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما حامله ایی برام دعا کن لطفا

عزیزم الهی هرچی که برات خوبه خدا برات بخواد ، خدا به دلت کار کنه❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی مهربون ❤️🌱آها پس خوبه😍😂یروز جلو افتادم🤪پسره اولی

ان شالله سالم باشه و هرچی دلت میخواد از رو انتی حساب میکنن ولی یه روز خیلی تاثیر نداره 😘

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
مبارکه استراحت کن کارای سنگین نکن و استرس نداشته باش

ممنونم گلی❤️

استراحت نسبی دارم ، البته من لگنمم درد می‌کنه و میلنگم 

نه فقط مشکلم اینه برای دستشویی رفتن باید ۸ تا پله رو بالا و پایین کنم که فکرکنم با شیاف دیگه مشکلی پیش نیاد

ی مقداری هم عفونت واژن دارم بخاطر اون می‌تونه باشه درد دهانه رحمم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تاریخ زایمان ازروانتی حساب کن منم شبیه شمام دکترگفت طبیعیه.به جنسیت زیاداعتمادنکن تانومالی زای ...

آها حتما و مرسی❤️❤️

من چون سابقه زایمان زودرس داشتم دکتر گفت بخاطر این دردت بهت شیاف میدم استفاده کنی 

آره اعتماد نمیکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم گلی❤️استراحت نسبی دارم ، البته من لگنمم درد می‌کنه و میلنگم نه فقط مشکلم اینه برای دستشویی رف ...

من سر دخترم کلا تا اخر لگن درد شدید داشتم پله خیلی بده ولی اروم برو بیا دکتر دارو نداد برا عفونتت

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
ان شالله سالم باشه و هرچی دلت میخواد از رو انتی حساب میکنن ولی یه روز خیلی تاثیر نداره 😘

مرسی عزیزم زنده باشی ♥️ 

خخخخ واسه من که روزا قد ی ماه طول میکشن تاثیر داره😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40