2777
2789
عنوان

انصافا دوش بگیرینننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جات رو عوض کن

ببین میدونم خیلی اشتباهه ها

ولی بعضیا به خاطر افسردگی و مشکلات روحی نمی تونن حتی یه دوش بگیرن

تجربه اش رو دارم که میگم

یکم باهم مهربون تر باشیم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من هر روز دوش میگیرم باز با فاصله از آدما میشینم که بو ندم دیروز فست بودم خیلی طول کشیده بود فک کنم دهنم بو گرفته بود اون بویی که تو ماه رمضون میاد از دهن با یکی از پسرای کلاس حرف زدم حس میکنم بو دهنم رفت تو حلقش حالا بیا این همه دوش میگیرم مسواک نخ بادی عطر آخرش اینحوری شد 😂

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

وااای اینو نوشتی بدتر حالت تهوعم گرفت خدا لعنتت نکنه

🤣🤣🤣

منی که هر روز حمومم اصلا نمیتونم آدمای چرکو تحمل کنم🙄

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

جاتو عوض کن

نمیشهههه آخه اینا ۴ نفرین بقیه تک نفری که وسطاشون یچیز دیواره ماننده که خیلی ارتفاعش زیاده پشتش خفه میشم

همم وسطا هست آدم زیاد رد و بدل میشه از کنارشون

صب ۷ میام ک‌ این میزا خالی باشه جا بگیرم واسه خودم😪

دقیقااا منم کتابخونه الان اومدم ناهار بخورم توی سالن 

یه جوری نشستن بلند بلند می‌خندن و کر کر و پر پر که اصلا نمیتونم درس بخونیم هرچقدر ما و مسئولان تذکر میدیم‌ انگار نه انگار

عضو