2777
2789
عنوان

رابطه قبل از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 84 پست
به اون اقا اهمیت نده عزیزم بوی دردسر میده قشنگ شاید میخواد تو رو جلو شوهرت خراب کن

اهمیت ندادم بلاکش کردم حتی در جریان نیست متاهل هستم 

ذره ای برام اهمیت نداره اگه میخاستم ادامه بدم درخواست ازدواجش قبول میکردم...من فقط دلیل بی محبتی همسرم نمی‌فهمم کلافم کرده حس میکنم شدم همسر یه پیرمرد 

دو تا موضوع کاملا جدا هستن و هیچ ربطی بهم ندارن

اون اقا یه ادم عوضیه خیانتکاره و تو نباید خودتو الوده کنی به وسیله اون

و دومی هم شپهرت که باید مشکلتونو حل کنید

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین بهت عاشق شرافت و انسانیتتم با شوهرت هم حرف بزن رگ خوابشو پیدا کنبا چرب زبونی خواسته هاتو بهش ب ...

قربونت برم عزیزم♥️ بنظر من اونی که خیانت میبینه یه عمر باخودش فکر می‌کنه چی کم داشتم...

خیلی حرف زدم چند ساله همش میگه حقو بهت میدم قول میدم ولی دوباره همون آش همون کاسه 

اون اقای متاهل ذاتش خیلی خرابه که با وجود زن داشتن به شما پیام دادهوهیچ وقت هم به خاطر بی توجهی شوهر ...

اهوم دلم خیلی برای خانمش سوخت ولی تنها کاری که ازم بر اومد بلاک کردن بودن بدون این که جوابشو بدم...من هرچقدر هم بی توجهی ببینم آدمی نیستم که بخام خیانت کنم روح روانم خسته شده به این نتیجه رسیدم این شوهرم بود محبتی ندیدم بقیه که برای هدف خودشون سمتت میانو میرن...

شیطون لعنت کن و تا ذهنت رفت سمتش استغفار کن، کسی که ازدواج کرده و پیام میده بهت یه خائن به زن و زندگ ...

درسته تا میاد ذهنم در گیرش بشه خودمو مشغول میکنم حتی دوباره شمارمو عوض کردم....اره با خودم میگم کسی که ب همسرش تعهدی نداره از کجا معلوم همسرش میشدم این کارو با منم نمی‌کرد.... ولی بی توجهی های شوهرم رفتارش رفیق بازی هاش روزگارم سیاه کرده 

جالبه که با اینجور مردها حرف بزنی از نظر خودشون کاملن و هیچ نقصی ندارند .کاش یه دوره آموزشی رفتار با ...

با همسرم حرف میزنم میگه می‌دونم حق با تو هست ولی تصمیم به درست شدن نداره همین 

به نظرم با شوهرت حرف بزن و انتظارات و خواسته هات رو دوستانه بهش بگو

میگم بهش همشو میگه باشه الان خسته هستم 

الان مریضم بزار صبح حرف می‌زنیم صبح سرکاره شبم رفیق هاش وقتی برای من نیست خستگی و خوابش فقط سهم من میشه 

درسته تا میاد ذهنم در گیرش بشه خودمو مشغول میکنم حتی دوباره شمارمو عوض کردم....اره با خودم میگم کسی ...

آره دقیقا درست فکردی در موردش، 

و اما در مورد همسرت خوب باید ریشه یابی کنی ببینی مشکلش چیه و علت کجاست، چند وقت هست ازدواج کردید ؟

ببین من به عنوان یکی از روشن فکر ترین ادمایی که خودم میشناسم دارم بهت میگم نکن

تو اگر مجرد بودی و تو رابطه نبودی

هر شب میتونی با یکی باشی میتونی حتی گروپ بزنی یا هر چیزی

ولی وقتی تو رابطه‌‌ای به خصوص الان که ازدواج کردی بخوای چنین کاری کنی بی برو برگرد خرابی

خدا کنه من اشتباه کنم ولی همین که براش تاپیک زدی یعنی درگیرشی

من طرفو دوست ندارم اگه علاقه ای بود وقتی بهم پیشنهاد ازدواج میداد قبول میکردم....من شوهرمو دوست داشتم ولی اینقدر با همه چی کنار اومدم الان حس میکنم با مرده متحرک فرقی ندارم اون شور شوق اول رابطمون نیست بخاطر بی توجهی هاش حسم مثل قبل نیست.... آدمی نیستم که وقتی شوهرم تو زندگیمه بخام خیانت کنم نه با این که احساسی نداره با این که وقت و توجهی نداره اولیوتش نیستم اما وقتی میبینم زحمت می‌کشه باید پست باشم که خیانت کنم....اما ذهنمو درگیر کرده چرا به غریبه باید ابراز علاقه کنه ولی من از شوهرم یه عزیزم نشونم اینه که ذهنم درگیر کرده درگیری من بخاطر اینه عمرم تباه شد